Вицеви без наслов 2 дел

Вака сега ова спаѓа у вицови ама мора малце да го подобјаснам...бај д веј вистинска случка у аУтобус со сестра ми
Јас: Пер имаш мастика?
Она: Не
Јас: Уствари шо ќе ти е
:pos::pos::pos::pos:pos::pos::pos::pos:

Вака сега ова спаѓа у вицови ама мора малце да го подобјаснам...бај д веј вистинска случка у аУтобус со сестра ми
Јас: Пер имаш мастика?
Она: Не
Јас: Уствари шо ќе ти е
:pos::pos::pos::pos:pos::pos::pos::pos:
или
У школо си:
-Имаш вишок пенкало??
-Не.
-Епа купи си.. оО

Шо е најлошо шо може да му се случи на лилјак???

Да го фати пр*љиф додека спие.

Zborat dve deca i ednovo mu vika na drugoto FUCK YOU,a drugovo vika ME TOO.

си биле тројца студенти и умреле идат кај с.петар напрвиот му вика дете шo студираше он му вика медицина иде у рај вториот информатичар у пекол и третиот нуклеарна технологиа иде у пекол
да види шо е рај:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

доаѓа Трпе дома попален ја ебе жена му она ништо он и вика кој кур ти е денес она вика 6

иде трпе малиот у јавна куџќа и вика дајте ми жена со сида и одат да бараат а трпе си мисли ке ја ебам оваа ке фатам сида ке ја ебам секретарката на тато ке фати сида он ке ја ебе ке фати сида па ке ја
ебе мама она ке ати сида па комшијата нејзе он ке фати сида па ке види на кој ке ја буши топката:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Една 65 годишна баба раѓа син.
Си иде дома и доаѓаат роднините да го видат.
Бабата им вика да почекаат малце.
После 30 минути прашуваат дали може сеа да го видат.
Бабата вели почекајте уште малце.
После 30 минути пак прашуваат кога ќе може да го видат.
Бабата вели дека кога ќе заплаче ќе може да го видат.
Овие зачудени ја прашуваат зошто а оваа им вика:
-Заборавив каде го оставив!

vlaga tip kaj urolog i go vadi "stapot" i mu go plesnuva na masa
doktorov go gleda i :
-sto e rabotata? te boli?
-ne!
-imas crvenilo?
-ne!
-da ne te pece?
-ne!
-e pa vo sto e problemot????
-nisto doktore....ama kazi kolku mi e ubav
:)

ЛМФАО..

-Шо е к'смет?
-Ко ќе те фати пр*љиф да кивнеш.

-Шо е среќа у несреќа?
-Од вреќа пу**и да извлечеш к*р.

Си било некое дете без нозе(ваљда до коленици)...и го заебавале у школо,за роденден ќе ти купиме патики за трчање,детево потресено иде дома и му вика на татко му:Тато во школо ме зафркаваат,ми викаат ќе ти купиме патики за трчање.Татково му вика:Што не им удри по една клоца!Детево од емоционален шок паѓа во кома....И се буди и глеа доктор пред него...А докторов му вика:Ах дете дете,со една нога беше во гроб....и детево умира од тага....и иде накај Св.Петар...и овој му вика:Ах бре дете,сакат да беше побрзо ќе стигнеше!!!

Си биле брат и сестра....сестрата имала леукемија...и дека деновите и се избројани и и купиле барбики и све....а на братчево само јојо...и сестрава вика глеј ја си имам еден куп играчки ти само јојо....а братчево вика:Ех некој си има јојо,некој си има леукемија....

Кралицата Елизабета, Џорџ Буш и Бранко Црвенковски заедно отишле директно во пеколот.
По некое време, Кралицата рекла:
- Ми недостасува Англија. Сакам да се јавам и да видам што прават сите луѓе таму.
Завртила, разговарала 5 минути и го прашала Ѓаволот колку должи.
- Пет милиони фунти, рекол тој, Елизабета напишала чек и му го дала.
По некое време, Буш станал љубоморен и почнал да вреска:
- Сега јас сум на ред! Да завртам во Америка и да ги прашам сите како живеат без мене!
Завртил, муабетел 2 минути, прашал колку потрошил, Ѓаволот му рекол 10 милиони долари, овој напишал чек и се смирил.
Бранко станал уште пољубоморен и државнички извикал:
- И јас сакам! Сакам да видам што прават луѓето во Македонија! Сакам да разговарам со сите! Со мојот кабинет, со Шема, со Медо, со Коста, ма со сите!
Завртил во Македонија, зборел, зборел, зборел... го фатило 2 саата муабет. Конечно спуштил и прашал:
- Колку дужам?
- Десет денари, рекол Ѓаволот.
- Како тоа 10 денари? Ови разговараа само неколку минути па платија еден тон пари а јас за два саата само 10 денари?
- Знаеш, кога вртиш од еден пекол во друг, тоа ти е локален повик.

се сексаат брат и сестра .. и братот и вика : ти си боље од мама у кревет .. и сестрава му вика : знам , и тато ми кажа !

Што е најлошото нешто што може да му се случи на лилјак?

Да фати пролив додека спие!

:pos: :pos: :pos:

Умреле Џорџ Буш,кралицата Елизабета и Бранко Црвенковски...па отишле во пеколот...
Од таму кралицата Елизабета посакала да се јави во државата да види како стојат работите,да се слушне со своите и
ѓаволот и вика добро,ама ќе треба да си платиш за тоа што ќе зборуваш и кралицата се согласила.Зборувала 2 минути и ѓаволот и вика 300 милиони фунти оваа напишала чекче и си платила...
После неа Буш посакал да се слушне со неговите да види што прават без него и зборувал 3 минути,ѓаволот му вика 400 милиони долари и тој напишал чек и си платил...
И ајде и Бранко решил да се јави до Македонија и зборувал 1 минута,2 минути,3 минути па саат се направило,па 2 саати.И на крај му вика на ѓаволот колку треба да ти платам?Ѓаволот му одговара 10 денари...Се зачудил Бранко и го прашува зошто толку малку,јас колку време правев муабет,а другиве по минута,две и им зеде толку многу?И ѓаволов му вика:Епа види вака од пекол во пекол се наплаќа по локална тарифа!:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom