Вицеви без наслов 2 дел

Македонец, Германец и американец си праеле авантура...у Бразил кај Амазон!..во тие диви џунгли како што се движеле налетале на некое племе човекојадци.
Овие се усрале од страв. Човекојадците рекле - Е сега ке ве јадеме!...Овие молеле да не бидат јадени и да им дадат некаква шанса за да преживеат и да ги пуштат!.....Главатарот на ханибалите размислил и си рекол...- Ај бе шо..ќе си играм курот со овие!...и и им рекол...Вака..ќе ви дадам три задачи!...сите се тешки но доколку ги поминете ќе ве пуштиме...и им ги поставил задачите и правилата...
1. Да го препливате амазон, но внимавајте во амазон има огромни пирани!
2. Во онаа пештера има огромна мечка...треба само едно нешто да направите...а тоа е да и ја ИСКРШИТЕ ДЕСНАТА НОГА!
3. Позади пештерата се наоѓа преубава амазонка треба да ја изебете до СМРТ!
Американцот, германецот и Македонецот...малце уплашени ама ете им се нуди некаква шанса...да преживеат...На ова многу не се радувал Американцот бидејќи не знаел да плива...Па кога рипнал у Амазон големите пирани одма го изеле....
Втор на ред е германецот...Рипа у Амазон знаел да плива ама не многу брзо...ги одбегнувал пираните колку што можел...го каснале малку и го препливал Амазон....Си вика германецот ај уште на мечката да и ја скршам ногата, да ја изебам амазонката до смрт и да си одам дома у Берлин!...Но ништо од тие планови и мечката за секунда го лапнала германецот...
останува Македонецот...спремен ко пушка...се мести ко Мајкл Фелпс и рипа у Амазон!...плива нашиов со огромна брзина....пираните место да го јадат обратно он ги јаде нив...Руши рекорд и го препливува амазон за 15 секунди..
Влага кај мечката у пештерата!...се слушаат крици и офкања и од мечката и од Македонецот...тие крици траеле 30 минути...Дивјаците почнале да се зачудуваат у боречките вештини на нашиот и со нетрпение го очекуваат крајот на борбата кој ке победи...
Македонцето излага:)..добива громогласен аплауз од дивјаците...а наш Трпе у негов стил одговорил...фала Фала ајде ми остана уште амазонката ДА И ЈА СКРШАМ НОГАТА...па ќе частам!...:pos2:
Наровоучение...МНОГУ СМЕ ЈАКИ!
Наровоучение број 2....Ако некој правила не ви се јасни...подобро прашајте уште еднаш...бидејќи може да заебете некој по грешка:)

На натпревар во стрелање се сретнале: Мујо, Робин Худ и Цветко и требало да стрелаат во јаболко што стоело на главата на еден човек.
Излегол Мујо, гаѓал, го расцепил јаболкото на два дела и рекол: АЈ ЕМ МУЈО!
Потоа стрелал Робин Худ и тој го расцепил јаболкото на два дела и вели: АЈ ЕМ РОБИН ХУД!
Доаѓа на ред Цветко, стрела и го погодил човекот среде чело и вели: АЈ ЕМ СОРИ!

----------------------

Во затворот Идризово на посета дошла лекарска контрола. Го прашуваат првиот затвореник:
- Столица?
- Да!
- Кога?
- Сношти!
- Каква?
- Тврда!
Потоа го прашуваат вториот затвореник:
- Столица?
- Да!
- Кога?
- Денес!
- Каква?
- Мека!
Доаѓаат и до третиот затвореник:
- Столица?
- Да!
- Кога?
- Задутре!
- Каква?
- ЕЛЕКТРИЧНА!!!

Дошол Мујо на граница, па цариникот го прашува:
Алкохол?
- Не.
Цигари?
- Не.
Кафе?
- Е, кафе може

:pos2::pos2::pos2:

Си биле двајца келави?
И сега кој е по келав?
- Тој што има поголема глава.

Биле на плажа татко и ќерка и ќерката му вели на таткото:
- Тато оној е труден, и таткото од каде знаеш?
А ќерката:
- Ќе роди слонче, ете гледаш му виси сурлата.

:pos:

Што кажуе плавуше кога нема батерија ?!
- јавими се ти, ја немам батерија :uvo:

Драга мамо,

Со каење и жал ти го пишувам писмово.Морав да побегнам со мојот нов дечко,затоа што сакав да ги избегнам непријатностите со тебе и со тато.До уши сме вљубени со .... и тој е многу фин,без оглед на неговите пирсови,тетоважи,брада и моторџиска облека.И не само што сме вљубени,мамо,бремена сум од .... и тој ми рече дека ќе бидеме многу среќни.Тој има сопствена барака на село и имаме дрва за огрев за цела зима.... сака да има уште многу деца со мене,а тоа е и моја желба.Тој ме научи дека марихуаната не штети никому,па ке ја одгледуваме за сопствени потреби,а вишокот ке го трампаме со неговите пријатели за екстази и кокаин.Во меѓувреме ќе се молиме научниците да откријат лек за сида,за .... да може да оздрави.Тој тоа секако го заслужува!Не грижи се мамо,имам 17 години и знам како да се грижам за себе.Сигурна сум дека еден ден ќе ти дојдам на посета за да ги запознаеш твоите внуци.

Ќерка ти

ПС: Mамо,ништо од погоре напишаново не е точно.Кај комшиката сум.Само сакав да те потсетам дека во животот има многу поважни работи од моите оценки,кои можеш да ги видиш на листот во горната фиока од бирото.Те сакам!.. Јави се кога ќе биде безбедно да се приберам дома

Драга мамо,

Со каење и жал ти го пишувам писмово.Морав да побегнам со мојот нов дечко,затоа што сакав да ги избегнам непријатностите со тебе и со тато.До уши сме вљубени со .... и тој е многу фин,без оглед на неговите пирсови,тетоважи,брада и моторџиска облека.И не само што сме вљубени,мамо,бремена сум од .... и тој ми рече дека ќе бидеме многу среќни.Тој има сопствена барака на село и имаме дрва за огрев за цела зима.... сака да има уште многу деца со мене,а тоа е и моја желба.Тој ме научи дека марихуаната не штети никому,па ке ја одгледуваме за сопствени потреби,а вишокот ке го трампаме со неговите пријатели за екстази и кокаин.Во меѓувреме ќе се молиме научниците да откријат лек за сида,за .... да може да оздрави.Тој тоа секако го заслужува!Не грижи се мамо,имам 17 години и знам како да се грижам за себе.Сигурна сум дека еден ден ќе ти дојдам на посета за да ги запознаеш твоите внуци.

Ќерка ти

ПС: Mамо,ништо од погоре напишаново не е точно.Кај комшиката сум.Само сакав да те потсетам дека во животот има многу поважни работи од моите оценки,кои можеш да ги видиш на листот во горната фиока од бирото.Те сакам!.. Јави се кога ќе биде безбедно да се приберам дома
Глупости , оценките се поважни

мамо зошто моите заби се викаат млечни
-па дека пиеш многу млеко сине
-па значи тато има пивски заби
:pos::pos:

На испит по термодинамика професорот на студентите им го поставил следното прашање: „Дали е пеколот егзотермен или ендотермент? Одговорот поткрепете го со докази!“

Како гласи реклама за привлекување на туристи во Бугарија?
- Дојдете на летување, вашиот автомобил е веќе тука.

:pos::pos:

Наставничката го прашува малиот Трпе колку е 2+2?
-Четири.
Седи пет
-Тууу знаев дека е пет.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom