Вицеви без наслов 2 дел

– Мамо, ми падна шеќерот.
– Еве сине земи чоколадо.
– Еј фала мамо, ја ќе го изедам чоколадово, а ти иди исчисти го шеќерот у кујна.

Трпе и Трпана излегле на прв состанок. После шетање низ чаршијата, отишле до кај него на пијачка. Трпе им ставил по една ракија, ја испиле па Трпе пружил рака да ја фати за газ. Трпана му удрила еден шамар и му рекла:
– Бегај бе будало една, не сум јас лесна женска да паднам на една пијачка.
Трпе уплашено прашал:
– Добро, што ќе правиме сеа?
А Трпана му одговорила:
– Па наточи уште една.

Еден човек минувајќи слуша како некое дете му се обраќа:
- Чиче, Чиче дај 5 денари ако имаш..
- Бегај таму немам..
- Еее... види го ти голтар еден, 5 денари нема в џеб!
:P

Си бил еден босанец и се жалел на болки у глаата и отишол налекар.Глаата му била тапан подуена и му рекле да праи операција.Кога го отвориле хирурзите што да видат мозок како врвка од патики и викаат шо да прајме ај ке го пресечеме на пола, цак цак и му паднале ушите :lolzz:

Разговарале две русокоси:
- Вчера кога немаше струја три часа, немаше како да си зготвам јадење!
- Тоа не е ништо. Јас кога немаше струјата бев на подвижните скали во трговски! Знаеш ли ти колку е досадно 3 часа да стоиш таму?

11539605_10152924180916752_6480051689743870034_n.png

Рано сабајле, иде автобус накуде Скопје, пун с’с радници и од ед’н пут од целу гужву се слуша:
- ДОКТОР! Има ли доктор у автобус?!!
На скроз друг крај од автобус јавља се некој, гура се низ гужву, стиза до Кумановца и панично прашуе:
- Што е проблем? Како да ти помогну?
Ов’ј погледнаја у новину и кажаја:
- Болест на грло - 6 букве?

Разговараат две жени.

- Оној мојот е 100% импотентен.

- Биди среќна, оној мојот е 300% импотентен.

- Е како е можно 300%, да не си му жена на Амди?

- Не, бе, 100% е импотентен оти не му се дига, 100% зошто вчера си го шина средниот прст, и 100% зошто вчера си го гризна и јазикот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom