Вицеви без наслов 2 дел

Зад седум мориња, седум езера, седум реки, седум планини, седум ридови, седум долини, седум извори живеел еден змеј. Едно сабајле се разбудил и си рекол: - Па кај живеам јас у пичку матер!? И ни пет ни шес ни седум ни осум летнал. И летал, летал, летал и слетал на некое место, џенем некаде.
По 2 минути и 17 секунди поминал волкот. - Шо си бе ти!? - Волк сум бе. Бељаџија голем сум јас! - Си жими Марко, туку да се нацрташ утре во 12:00 точно на ова место!- и плукнал змејот оган еден куп. Да не имаш нешто да прашаш, нешто нејасно!? - Не, ништо. - рекол волко и опашката в газ, да го нема. По неколку минути поминала лисицата. - Шо си ти бе!? - се оџврлил змејот. - Ами јас сум лисица. Умна сум ептен и сите ме фалат. Еднаш му бев гостинка на Боки 13... - Абе немој многу да јадиш трици, утре овде во 12:00 да дојдиш, ќе те јадам! - и нормално оганче низ уста змејо. Да не има нешто да прашаш?- Не, ќе дојдам. - Со плачење рекла лисицата и си заминала. И седи така змејо и едно време му се здосадило па зел на плеј стејшн да игра. Отепал една партија на тејкен и гледа се мота некој зад него. - Шо си бе ти!? - Ами носорог сум, да не си ќор! Не гледаш шо имам на носо? - Абе немој многу да се чаталиш, туку утре во 12:00 да се нацрташ овде, ќе те јадам! Има нешто нејасно, нешто да прашаш!? - Плукајќи оган прашал змејо. - Не,ништо! - Процвикал носорого и гас преку нос му ја здувнал. Таман змејо ја почнал втората партија на тејкено, ете ти го слонот. - Шо си бе ти!? - Абе слон сум јас бе, не си слушнал досега? Сурла на главата, слонова коска... - Абе друго си реков дека ти е то на главата, ама нема везе. Утре во 12:00 овде да те видам! Ќе те јадам! Јасно!? Да не имаш нешто да прашаш!? - Не господине! Ќе дојдам ич око да не ти трепнува. - рекол слоно и се џембосал. И продолжил змејо на плеј стејшн да игра, ама сеа на нид фор спид мост вантед играл .И таман да ја помини стазата се акнало нешто во него. - Шо се буткаш бе море!? Шо си ти? - Јас мечка сум море никаков, ушло еден! Еве мед барам. - На кој бе ти ушло, дебел еден. Утре има да те јадам. Во 12:00 да се нацрташ овде! Јасно?! Да не имаш нешто да ме прашаш!? - Не, шо ќе прашам, глуп сум јас, ама ќе дојдам утре. - Исплашено одговорил мечокот. Зел змејо биљард да игра. И како шо играл, некое животинче се бапнало на масата и дирек во црната топка и во средна му завршило. - Шо си бе ти? - Зајак сум јас. Бегам, ај со здравје! - Шо бе со здравје, враќај се ваму! - Ај кажвај побрзо оти треба да бегам, зелки крадев, па да не ме фатат...- Абе седи тука ко си со мене... него утре во 12:00 овде да се нацрташ, ќе те јадам. Има нешто нејасно, нешто да прашаш? - Има! - Е шо не ти е јасно!? - Можи утре во 12:00 да не дојдам? - Можи бе, нема проблем!
:aplauz::pos::)
глупости во боја ,виц за малоумни

Девојката срамежливо му вика на дечкото:
- Сонце за две недели ќе биде 14 Февруари знаеш ли што е на тој датум?
- Леле мила срце си, за малку ќе заборавев, ЛИГА НА ШАМПИОНИ!

Зад седум мориња, седум езера, седум реки, седум планини, седум ридови, седум долини, седум извори живеел еден змеј. Едно сабајле се разбудил и си рекол: - Па кај живеам јас у пичку матер!? И ни пет ни шес ни седум ни осум летнал. И летал, летал, летал и слетал на некое место, џенем некаде.
По 2 минути и 17 секунди поминал волкот. - Шо си бе ти!? - Волк сум бе. Бељаџија голем сум јас! - Си жими Марко, туку да се нацрташ утре во 12:00 точно на ова место!- и плукнал змејот оган еден куп. Да не имаш нешто да прашаш, нешто нејасно!? - Не, ништо. - рекол волко и опашката в газ, да го нема. По неколку минути поминала лисицата. - Шо си ти бе!? - се оџврлил змејот. - Ами јас сум лисица. Умна сум ептен и сите ме фалат. Еднаш му бев гостинка на Боки 13... - Абе немој многу да јадиш трици, утре овде во 12:00 да дојдиш, ќе те јадам! - и нормално оганче низ уста змејо. Да не има нешто да прашаш?- Не, ќе дојдам. - Со плачење рекла лисицата и си заминала. И седи така змејо и едно време му се здосадило па зел на плеј стејшн да игра. Отепал една партија на тејкен и гледа се мота некој зад него. - Шо си бе ти!? - Ами носорог сум, да не си ќор! Не гледаш шо имам на носо? - Абе немој многу да се чаталиш, туку утре во 12:00 да се нацрташ овде, ќе те јадам! Има нешто нејасно, нешто да прашаш!? - Плукајќи оган прашал змејо. - Не,ништо! - Процвикал носорого и гас преку нос му ја здувнал. Таман змејо ја почнал втората партија на тејкено, ете ти го слонот. - Шо си бе ти!? - Абе слон сум јас бе, не си слушнал досега? Сурла на главата, слонова коска... - Абе друго си реков дека ти е то на главата, ама нема везе. Утре во 12:00 овде да те видам! Ќе те јадам! Јасно!? Да не имаш нешто да прашаш!? - Не господине! Ќе дојдам ич око да не ти трепнува. - рекол слоно и се џембосал. И продолжил змејо на плеј стејшн да игра, ама сеа на нид фор спид мост вантед играл .И таман да ја помини стазата се акнало нешто во него. - Шо се буткаш бе море!? Шо си ти? - Јас мечка сум море никаков, ушло еден! Еве мед барам. - На кој бе ти ушло, дебел еден. Утре има да те јадам. Во 12:00 да се нацрташ овде! Јасно?! Да не имаш нешто да ме прашаш!? - Не, шо ќе прашам, глуп сум јас, ама ќе дојдам утре. - Исплашено одговорил мечокот. Зел змејо биљард да игра. И како шо играл, некое животинче се бапнало на масата и дирек во црната топка и во средна му завршило. - Шо си бе ти? - Зајак сум јас. Бегам, ај со здравје! - Шо бе со здравје, враќај се ваму! - Ај кажвај побрзо оти треба да бегам, зелки крадев, па да не ме фатат...- Абе седи тука ко си со мене... него утре во 12:00 овде да се нацрташ, ќе те јадам. Има нешто нејасно, нешто да прашаш? - Има! - Е шо не ти е јасно!? - Можи утре во 12:00 да не дојдам? - Можи бе, нема проблем!
:aplauz::pos::)

глупости во боја ,виц за малоумни

Не е кажан заклучокот од вицот, тоа е дека најважна е комуникацијата, ако прашале сите како што прашал зајакот ќе се спаселе вака сакале неќеле ке ги јади змејот :icon_lol:

Струмичка Азбука

A – Армас – Ми се ареса момичката у бојо шо беше на армасо!
Б – Б`лтии –Баја дрва си исцепал со балтиита.
В – Вонка - Ај поварки оти вонка е кокл.
Г - Гуничка. Детто се испотило оти играјале гуничка.
Д – Диско. Толкоо далдисан, шо го собори диското!
Ѓ – Ѓети. Со новите ѓето шлапна у ѓоло.
Е – Енус. Енус ли ќе се чинуваш?
Ж – Жвака. Ного са вирани тии жваќи.
З - Загуљн. Толкоо загуљан, шо не може да го наа чарпако.
Ѕ – Ѕнѕрлии. Ного се погоди тва слаткото од ѕнѕрлии.
И – Иљинџе. Ијгидии, види гледат си иљинџето.
Ј – Јадранка. Скинна тее јадранката.
К –Курем. На калимаанта га боле куремо. Видех јас, не и чурлаше клунко,
измрзналаа.
Л – Лнгиди. Курдисааме со су сваќата на лангиди кај комшиита.
Љ – Љимонтабатлии. И бати љимонтабатлиита, чувек не може да се нашале су него.
М – Мска. Малее, вонка мска.
Н – Нас`ј – Нас`ј бе јадееме мрфки на саиро.
Њ - Њух - Чувек бее... ццц њух..... е саа ме разучара!
О - Ожлембан. Шо са ожлембал бе, испуштииме рејзо. Амселак!
П – Пачавица. Су пандуфлите си ги чинувша пачавиците.
Р – Ронка. Сафи ронки си направил на земната.
С – Сичко. Стига су таа скама, сичко расчина.
Т – Тинкии. Тортоп станаа тии тинкиите.
Ќ – Ќирфии. Не ме ѕифки ного. Ќе зеем су керфии ќе те заковам за џамо.
У – Ујдисе. Мале ни едни папуци не можам да си ујдисам. Сите ми праат пљуски.
Ф – Френки. О хо хо... фасуљ со кисели френки!
Х – Х'лхопки. От тај тељо сукинах си х'лхопките.
Ц – Цреп. Мутав си как цреп.
Ч – Чушки. Не се прај ного чишит. Ак те фанам ка крадеш чушки ќе те маам со чикичо...
Џ – Џрџанаци. Спрустирал руби вчера вонка, заледиле му се џарџанаците.
Ш – Шпирто. Не ми шмити ного ного, најди шпирто и завали го огино.

Бугарска реклама за Туризам (малку постара ама уште актуелна)

Дојдете во Бугарија на одмор , вашиот автомобил е веќе овде„

Што е менструација? Кога жена легне вечер во бел чаршав а од сабаље се разбуди во јапонско знаме!

:pos::pos::cuc::cuc::pos::pos: Не си нормален, жити све паднав!!! Хаххаххахахххахахааххахахахахаааааааааааааааахаха :pos:

Што е менструација? Кога жена легне вечер во бел чаршав а од сабаље се разбуди во јапонско знаме!

Hahhahahahahhahahahahahahahaha ova ide na sitel........... ahhahhahahaha aahahhhahaa OMG OMG! :pos::pos::pos: So ubo sum se iznasmeal na ovaaa svaka ti sast! JHhahahahahaha

Audicija za prijem u cirkus. Među ostalim kandidatima pojavljuje se jedan patuljak.
Pita ga žiri:
-Šta ti znaš da radiš, a da je dobro za naš cirkus?
-Eto mene možete da tučete koliko hoćete i ništa mi ne bude.
Malo razmisle ovi iz žirija, odluče se da ga testiraju, pa se zalete i počnu da tuku patuljka. Ubiše oni njega k'o vola u kupusu. Ostade ležati na zemlji, pa su mu pozvali hitnu. Nakon mjesec dana provedenih u bolnici, pojavljuje se patuljak pred žirijem:
-PA RAM PA RAAAAAM !!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Полицаец запира струмичанец:
- Возевте пребрзо, документи молам.

Струмичанецот:
- Еее, далдисал с’м, не с’м забакарил.

Полицаецот:
- Documents, please.

На огласна табла во Хидрометеоролошкиот завод биле запишани податоци за паднатиот снег:
- Пелистер: 18см – кашест.
- Шапка: 32см – влажен.
- Маврово: 26см – сув.
Дошол Цветко и со креда допишал:
- Цветко: 21см – тврд.

Оди некоја баба на редовен преглед на гинеколог и овој се зафркава со неа:
-Епа бабо ајде честито, трудна си!
-Абе у ова време човек ни на сопствен прст не може да верува.

- Ало, водовод ли е тоа?
- Да?
- Од чешмата ми тече вода!
- Е вие што очекувавте?
- Па, како што ја гледам сметката, нешто како Heineken.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom