PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Ееееј, нели рече ќе дојдеш, ништо, не си човек од збор. :ne_zboramJeCILaDy напиша:Не ми одговара дататааааааааааааааааа!!!!!!!
:cry::cry:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ееееј, нели рече ќе дојдеш, ништо, не си човек од збор. :ne_zboramJeCILaDy напиша:Не ми одговара дататааааааааааааааааа!!!!!!!
:cry::cry:
Водка болдираново е незнамvodkamixx напиша:Нема бе диџитал само такви карти шиткаат, јебига сеа, али битно се журкаме.
А ако сакаш успомен, она флаерот шо е земи испечати си го на печатар у боја и закачи си го у соба негде.![]()
какво штампање бе какви глупости кога си купив карта си земав и флаер 
ај се видиме у музејШо бе Водка списакот, кај секретарицата е списакот, она води евиденцијаточкест напиша:Абе нешто ќе има ли некој договор каде што ќе се чекаме? PreParty Че имат ли? Ајде нешто поопширно да се каже и кој се иде Водка списакототварај и пишуј рецки

)
Ама тоа накнадно ќе договориме.PSYtisfaction напиша:-Бушав (он вика не е сигурно, ама ќе дојде)
PSYtisfaction напиша:Шо бе Водка списакот, кај секретарицата е списакот, она води евиденција
Сега за сега, колку што знам, пријавени се следниве:
-Јас
-Водка
-Бати
-Точкест
-Томе Вортекс
-Тончи
-Мрно
-Бушав (он вика не е сигурно, ама ќе дојде)
-Маседониан (не сум сигурна)
За PreParty само се спомна нешто, могуче е у некоја синдикалска биртија на пиење да се соберемеАма тоа накнадно ќе договориме.

Зашто вака јавно кажуваш бе, сакаш да се соберат багра, и планирани и непланирани, па после место на кафе, да седнеме на стадион пошо само таму не собираточкест напиша:Падна договорот значи у 10пред ФРЕШ, ова го пишав зашто водка е зафатен со чистење тројанци. Така да кој дојде дојде, а кој недојде нека пати![]()

Добра атмосфера, сите наапани, налокани и ред други работи. Одлично.

) и си замина цели 2 саата пред крај. :ban?: