Vibe Tribe @ MSU Скопје, Live + DJ Set, 10 feb 2007

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
JeCILaDy напиша:
Не ми одговара дататааааааааааааааааа!!!!!!!
:cry::cry:
Ееееј, нели рече ќе дојдеш, ништо, не си човек од збор. :ne_zboram

Ништо ново во тоа

vodkamixx напиша:
Нема бе диџитал само такви карти шиткаат, јебига сеа, али битно се журкаме.

А ако сакаш успомен, она флаерот шо е земи испечати си го на печатар у боја и закачи си го у соба негде. :pos:
Водка болдираново е незнам:pos: какво штампање бе какви глупости кога си купив карта си земав и флаер :pos::pos:ај се видиме у музеј

Абе нешто ќе има ли некој договор каде што ќе се чекаме? PreParty Че имат ли? Ајде нешто поопширно да се каже и кој се иде Водка списакот:pos:отварај и пишуј рецки

точкест напиша:
Абе нешто ќе има ли некој договор каде што ќе се чекаме? PreParty Че имат ли? Ајде нешто поопширно да се каже и кој се иде Водка списакот:pos:отварај и пишуј рецки
Шо бе Водка списакот, кај секретарицата е списакот, она води евиденција :pos:
Сега за сега, колку што знам, пријавени се следниве:

-Јас
-Водка
-Бати
-Точкест
-Томе Вортекс
-Тончи
-Мрно
-Бушав (он вика не е сигурно, ама ќе дојде :pos:)
-Маседониан (не сум сигурна)

За PreParty само се спомна нешто, могуче е у некоја синдикалска биртија на пиење да се собереме :pos: Ама тоа накнадно ќе договориме.

PSYtisfaction напиша:

Абе јас не знам дали ќе дојдам,ти знаеш:pos2:
Ќе видиме,има уште цели 3 дена

PSYtisfaction напиша:
Шо бе Водка списакот, кај секретарицата е списакот, она води евиденција :pos:
Сега за сега, колку што знам, пријавени се следниве:

-Јас
-Водка

-Бати
-Точкест
-Томе Вортекс
-Тончи
-Мрно
-Маседониан (не сум сигурна)

За PreParty само се спомна нешто, могуче е у некоја синдикалска биртија на пиење да се собереме :pos: Ама тоа накнадно ќе договориме.

Зашо ти прва се стаи у списакот? :pos: :pos: :pos: :pos:

А инаку у биртијата ќе пиеме црно вино тиквешко и башка на журка ќе идеме со чаша вино. - Delux :pos: :pos: :pos:

Падна договорот значи у 10пред ФРЕШ, ова го пишав зашто водка е зафатен со чистење тројанци. Така да кој дојде дојде, а кој недојде нека пати:pos:

точкест напиша:
Падна договорот значи у 10пред ФРЕШ, ова го пишав зашто водка е зафатен со чистење тројанци. Така да кој дојде дојде, а кој недојде нека пати:pos:
Зашто вака јавно кажуваш бе, сакаш да се соберат багра, и планирани и непланирани, па после место на кафе, да седнеме на стадион пошо само таму не собира :pos:

Јас се гасам, се враќаме подоцна со импресии од журката, а вие останете на фреквенцијата на Кајгана Форум. Фала пријатно. :salut:

не лажете. Идеме у некоја елитна кафана каде што кога ќе нарачаш вино те прашуваат дали сакаш чаша или од шише ќе го пиеш и на келнерот му се глеа запотената мишка.Поздрав се глеаме у 10

ЖУРКА ЖУРКА ЖУРКА
Конечно дојде 10-ти февруари, да идеме на журка. Клабери се гледаме... :music3::music3::music3::music3:
Инаку рокам сеа Vibe Tribe и се трансовам по дома, се загревам :music3:

Само што се вратив од журка,си поминав ТОП ТОП ТОП ТОП!!!!!!
Нозе не ме држат,глава ме боли,ама беше ептен ептен добро!Особено со загревање во кафана мх мх мх мх!!!
Батистута разочара со неговото воведување во клаберскиот живот,Водка како и секогаш останува до крајот хехехехе!

Само што се прибрав дома, журката топ, vibe tribe топ, све топ, ја топ, само шо нозе ми пукаат сеа, флешои ме маваат.
Инаку МСУ за разлика од МКЦ е 100 пати боље, пошо има климатизација и така да не е жешко, а МКЦ пошо нема и увек е жешко.
А инаку на крај пуштаа солзавец, неможеа да не растераат, насиље брачко насиље, и ја така цел избезумен си отидов на крај. :pos:

Инаку топ беше све. :) Добра атмосфера, сите наапани, налокани и ред други работи. Одлично.

Инаку Бати разорача си отиде прв, па негде кај 5 саат си отидоа Бушав, Вортекс, Тончи и точкест, Ива остана исто до крај и она си отиде и по неа ние. А mRnO најде некоја цура и дудлаше на велико, на крај ги фатив. :pos:
Следеча журка - 21 април - Paranormal Attack, се глеаме таму. :music3:

Еве и јас да се јавам со рипорт :)
Прво и основно, да се напомене дека само јас и колегата Водкамикс, као прави клабери, останавме до крај, додека не ни ги упалија светлата и не растераа. Останатите од дружината си отидоа некој пола саат порано, со исклучок на Батистута, кој сите не изненади со својата изнемоштеност (млад е за у “Панада„ ама поизнемоштен од сите пензионери таму :pos:) и си замина цели 2 саата пред крај. :ban?:

Музиката беше одлична, местото е супер за журки, треба почесто таму да ги прават, луѓето топ... И така, убав помин. :zver:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom