Ви се случило ли некoгаш фризерот да ве "осакати"?

• Креатор на темата Креатор на темата SNooPy
  • Време на започнување Време на започнување
Ме има осакатено сигурно , меѓутоа не сум злопамтило така да не ми текнува .
Ништо посериозно па да кревам паники..

Само 2 пати се ме средиле како што сакам.
Можда не осакатување у буквална смисла на фризот, ама доволно да не се допаѓа.

Не фризот, мене увото ми го имаат осакатено со ножиците...

Ако е осакатување исто како и лоша фризура тогаш - да.
Ваква фризура имав еднаш.

carrey_dumber.jpg

Мене берберот мој точно ме стрижи како што треба, оти ако ме згреши можи и јас да земам фризура да му направам :pos::pos::pos:.

Mе нема до сега осакатено. Можеби малце повише да ме скратил ама не она ко дупка туку рамномерно али пак ништо страшно. :)

порано ми се случило да ме сјебе така еден кретен, иако ја бев крив не отидов подалеку 100 метра до другиот бербер:uvo:битно научив нешто/

Мене не. Цел живот кај еден ист фризер и никогаш не ме заебал секогаш ме делка како ќе му речам.

Не фризот, мене увото ми го имаат осакатено со ножиците...
:pos2::pos2::pos2::pos2:Е алал нека му е на берберот бе

Ми се има случено ме осакати ептен и кога се погледнав во огледало ми се плачеше.Едвај се привикнав на тоа што ми го направила и морав косата да ја носам врзана во репче инаку тешко мене.

Еднаш решив да сменам фризер, и веднаш бев “осакатен“..
Косата ми беше многу скратена(претерано), и едната страна беше малку подолга од другата..

Да и тоа како косата ми ја направија пократка од шишките:tapp:

Мене ми се случило да ме ишиша малку накриво, па сум одел кај друг фризер да ја оправи малце косата. Ама после тоа, уште еднаш не влегов кај тој фризер.:smir:

daj pisete i koj ve unakazil ili koja
da znaeme

Многу експериментирам со косата па така некогаш ми стои поубаво некогаш полошо. Се има случено ужасно да ми стои косата ама за тоа сум крива јас зошто така сакав. Има поситни некои работи кога малку е подолг едниот дел или другиот ама не им замерам за тоа.:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom