Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пиши слободно, игнорирај ги тие што мислиш дека би ти се подсмевале..тоа се болни луѓе и Бог нека им го "проветри" мозокот.Друг речиси "језив" пример имам од татко ми каде што тој бил сведок на исцелување во Бигорски манастир, но не би пишувал за таа случка баш ради потсмевање со темава, како и многу други теми на форумов...
Мојота кола прашина фаќа одма после миење, пробав поп, пробав оџа, џабе...Здраво на сите мене ми се дешава скоро секој пат кога ќе го измијам автомобилот послем неколку часа да заврни дожд незнам дали се смета за натприродно или паранормално но имам забележано на секое кога и да го измијам автомобилот мора да заврни послем неколку сати.
Секоја ноќ се кондензира влага, во влагата има прав, се лепи на колата. Секој пат кога возиш нешто, во воздухот има прашина се лепи на колата. Кога ќе врне дожд, целата прашина ја носи на колата. Дури и ако ти седи на место и на затворено, пак има да се лепи прашина.Здраво на сите мене ми се дешава скоро секој пат кога ќе го измијам автомобилот послем неколку часа да заврни дожд незнам дали се смета за натприродно или паранормално но имам забележано на секое кога и да го измијам автомобилот мора да заврни послем неколку сати.
Океј можеби и јас глупости напишав што нема врска со паранормално,но ми беше чудно затоа и напишав а верувам дека не сум само единствен со ова.Мојота кола прашина фаќа одма после миење, пробав поп, пробав оџа, џабе...
Не ми беше тоа поентата него друго сакав да кажам сакав да кажам дека кога ја мијам колата буквално секогаш е ведро нема ниту еден облак ,но послем еден или два сати ќе се расипи времето ,а што се однесба до прашина секогаш ќе има.Секоја ноќ се кондензира влага, во влагата има прав, се лепи на колата. Секој пат кога возиш нешто, во воздухот има прашина се лепи на колата. Кога ќе врне дожд, целата прашина ја носи на колата. Дури и ако ти седи на место и на затворено, пак има да се лепи прашина.
Мојота кола прашина фаќа одма после миење, пробав поп, пробав оџа, џабе...