Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И мене ми се случило во сон да летам повеќе пати, супер чуство и баш сакам да знам дали значи нешто. Ми се има случено и да го контролирам сонот а и ако ми се прекинал поради нешто, да го продолжам или да го сонувам пак од желбаМи се има десено. Интересно е. Си летав низ плоштад :nesvest:. После кога се разбудив се чудев зошто неможам да летам![]()
Она што си го сонувал била желба.Најблиското нешто до кое некогаш сум дошол кога сум сонувал, е да знам дека сонував уште кога тоа траеше. Не можев да го контролирам сонот. Тоа беше се. Би сакал едно такво искуство да ми се повтори, а со повеќе повторувања да пробам и да ги контролирам сцените кои ми се случуваат,и да работам на некои проблеми кои можеби ќе ми бидат полесно да ги решам преку сонот. Инаку за жал, освен тоа што не сум искусил од тогаш ништо(може има веќе година и повеќе), јас и многу ретко сонувам, или пак ако е точна гласината дека секоја вечер човек сонува, тогаш многу ретко памтам соништа. Можеби последниот пат кога онака сум се разбудил запознаен со тоа дека сонував беше пред 3 месеци![]()
Da toa e naucen stav deka sonot e cistenje na mozokot od prethodniot den i itn. No ima i sonovi koj ustvari gi sonuvas a nema vrska so toa sto ti se desilo cel zivot i nekogas si pomislil na toa.Она што си го сонувал била желба.
Додека спиеш зависно од фазата ти сонуваш. Она што се сонува се памети ако е сонувано пред да се разбудиш. Подоцна тоа ако не го земиш во предвид бледнее. Значи ти последно пред три месеци паметиш дека си сонувал а сонуваш секогаш кога спиеш![]()