ВИ се има ли случено?

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување

Дали Сте свесни дека сонувате за време на сонот?

• Да

Гласови: 257 72,2%
  • Не

Гласови: 99 27,8%

• Вкупно гласачи
    356
мене често ми се дешава. Интересно е....ебам што сакам.....скијам од сабајле а во 6 саат ме чека друштво на палас да возиме ролери...интеерсно е

Ми се има случено многу пати.
Добро е кога си свесен дека станува збор за сон. Добро е кога можеш да си ги контролираш соновите.

Глупо е што најчесто во добрите сонови сум свесен дека сонувам, а во лошите не...

Ми случило многу пати. Интересен филинг е .

Често ми се има случено да сонувам,а да знам дека тоа е сон и затоа не се грижам како ке постапан и интересно е

Доста интересно чуство е самиот да си го режираш сонот. Иако си свесен дека е само сон, убаво ти е и сакаш уште да трае....и трае.... :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Меѓутоа у последно време се поретко ми се случува (на жалост :))

речиси никогаш не сум го контролирал сонот, едноставно стварите ми се дешавале спонтано без моја контрола, но многу пати сум бил свесен дека сонувам и дека кај и да е ќе заврши :icon_lol:

Ако се увежба, можеш и да си го контролираш сонот. Мене ми има успеано многу пати.
Ама многу е тешко за да се совлада сонот е силна работа.

Мене никогаш не ми се десило ама баш сакам да ми се деси :)

ми се има десено да сонувам и во сонот си викам , како не беше сеа ова вистина пууууууу

да ми се има десено многу пати ама лудница е можеш да правиш се што сакаш дури можеш да имаш долга коса или кратка можеш да бидеш на најубавите места во светот,супер е.

Ѕвер напиша:
речиси никогаш не сум го контролирал сонот, едноставно стварите ми се дешавале спонтано без моја контрола, но многу пати сум бил свесен дека сонувам и дека кај и да е ќе заврши :icon_lol:

све ова што го кажа ми се дешава и мене

Mi se ima sluceno mnogu pati i stavrno e prekrasno vsusnost sam si go kreiras sonot i toa kako ti sakas da se odvivat nestata super e sekogas sum srekna posle vakvite sonovi

Многу јака работа е тоа, онака ко да гледап како си тера филмот и одеднаш ти се убацуваш, мењаш сценарио и личности, како ќе ти прдне на памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom