Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ај ако не, земете си ја кокошката, може и супа да се напрај од неа, а за мене остајте го пилешкото, можи и живо ќе го јадам...ваљда уште ме служат забиве :)

Znaci i vie kako i drzavata mislite deka profesionalnite vojnici i devojkite se dobri do trieset i osmata godina od zivotot? Normalno deka ne se soglasuvam so toa.

Jas ke vi kazam edna rabota: lugeto se kako vinoto kolku se postari tolku se podobri.Ne e pricina toa sto nekoj navrsil 35 ili 38 godini da se otkazes od nego nitu pak znaci deka covek ne moze poveke da si gi izvrsuva normalnite aktivnosti.

Море ако е некоја убава, згодна и привлечна тетка не да ми се дига...Има такви јаки тетки низ Македонијава...:vozbud::vozbud::drk::drk::drk::drk::drk:

Леле луѓе што имав/имам една тетка у комшиии. Леле Леле Леле висока, јака ама баш јака онака ко расна кобила, секогаш у сукњиче високо над колена, дотерана средена, батеееее леле кога ќе пројдеше сите коли застануваат, цела зграда на прозори. Обично не тргав на факултет док не ја видам :nesvest: . Сега оддамна не сум ја видел.

Повеќе сакам помали од мене, 17-20 години... Но кејф би ни направила и некоја "одржана" теткица и од 35 години:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom