Ви се дига ли на тетки постари од 35 години?

• Креатор на темата Креатор на темата SWEDEN
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Патем, темава изгледа има допирни точки и со архитектура, автомобилизам и гурманско катче пошто се распосла на кокошки, ауспуси и дупки.
Жени се у прашање, да не ги вреѓаме нашите мајки, сестри, сопруги... и така натака.
Некој праша која е причината зарад која ве влечат тие постари особи, но уште нема некое објаснување. Нога, лице, задник, сукња, очи, раце...или помислата дека можеби се добро разиграни и доста поискусни во некои моменти?

Их мајката, никој не кажува :) :)

Жени се у прашање, да не ги вреѓаме нашите мајки, сестри, сопруги... и така натака.
Мала шала, не сфаќајте сериозно богаму :)

Na mene ti se diga li? Jas imam 35 ni povreke mi pomlalku

Сајберка, велком бек!

:)

А зошто не би не привлекувале?

На некои други теми уште и да го изваивте и да го лупавте од тастатура, а сега тука ми се кенкате!
А сите шурнајки на тие теми беа околу 40+ години!

И да не сум чул дека никој не би и го опашал на Шерон Стоун, Сара Џесика Паркер, Ким Катрал, Елизабет Беркли итн!

И да не сум чул дека никој не би и го опашал на Шерон Стоун, Сара Џесика Паркер, Ким Катрал, Елизабет Беркли итн!
остај ти овие госпоџи. На улица обична смртничка 40+ е јака, стегната ама... :)
Овие погоре све со апгрејди, немаат еден свој дел остаено од младост.
Или ако збориме со јазикот на автомобилизмот...стара кола е стара, макар и со фарба и спојлери :)

остај ти овие госпоџи. На улица обична смртничка 40+ е јака, стегната ама... :)
Овие погоре све со апгрејди, немаат еден свој дел остаено од младост.
Или ако збориме со јазикот на автомобилизмот...стара кола е стара, макар и со фарба и спојлери :)

Како велеа, кога бев млад, можев да ебам и навечер и наутро, сега откога подостарев можам само еднаш, од вечер до сабајле!

Закон брате!

Плус, 35 години е младост бре сеуште.

Животниот век се продолжува, жените се повеќе посветуваат внимание на себе (бидејќи нема потреба да носат храна на нива на машојте кои ораат и од сабајле до доцна навечер цело домаќинство да водат и да бидат крави за приплод и расплод)!

И тн!

само на тетки ми се крева онака коа сум по дома пред пц...
а вака на све ми се крева... али... онака... mother i'd kill to fuck.. :aplauz::nesum:

Некој праша која е причината зарад која ве влечат тие постари особи, но уште нема некое објаснување.
Abe vidi, najverojatno ovaa tendencija kaj maskite vlece koreni uste od mladi godini, pocetocite na pubertetot. Site sme imale ili nekoja jaka profesorka na uciliste, ili nekoja sosetka, ili majka na nekoj drugar, pa vo sporedba so nasite vrsnicki tie ni bile poim za jaki zeni, i bile del od nasite valkani fantazii. :) I toa taka vrezano vo psihata se prosleduva pravopropocionalno so godinite koi gi trupame ( ako na 15 godini ne palele 30 godisni, na 20 ne palat 35 godisni - okey ovaa sporedba ne e i bas pravoproporcionalna, ama jasna e poentata :)), se dur ne stigneme valjda do onaa vozrasna granica kade tendencijata menuva nasoka. :toe:

A i tuka sekako igra uloga i filozofijata na predizvikot i calamenjeto. Sekoj 20 godisnik recimo ke se ego-tripa, ke se cuvstvuva nadmokjen, pofraer i pomajcin ako legnal nekoja 35 godisna zena. :toe:

I da, obozavam tetki postari od 35 godini. :):)

Како велеа, кога бев млад, можев да ебам и навечер и наутро, сега откога подостарев можам само еднаш, од вечер до сабајле!

Закон брате!

Плус, 35 години е младост бре сеуште.

Животниот век се продолжува, жените се повеќе посветуваат внимание на себе (бидејќи нема потреба да носат храна на нива на машојте кои ораат и од сабајле до доцна навечер цело домаќинство да водат и да бидат крави за приплод и расплод)!

И тн!

Што вика Карлин

So you become 21,turn 30, push 40,reach 50 and make it to 60
You've built up so much speed that you HIT 70! After that it's a day-by-day thing; you HIT Wednesday!

You get into ! your 80's and every day is a complete cycle; you hit lunch; you turn 4:30; you reach bedtime. And it doesn't end there. Into the 90s, you start going backwards; 'I Was just 92
Then a strange thing happens. If you make it over 100, you become a little kid again. 'I'm 100 and a half!'
May you all make it to a healthy 100 and a half

Што сакав да кажам со жениве нема стара и млада риба само голема и мала, слична е и овде ситуацијава

Едипов комплекс ради.

Едипов комплекс ради.

Да ... Кај тие што се под 25 е во прашање едиповиот комплекс ... Ка јтие ко мене Шо се во незгодното доба ( ни 20 ни 30 ) има еден друг елемент ... Ке го објаснам со пример

Некни онака уз муабет една типка ми кажува дека има 32 ... И јас целиот во прв момент : УУУ теткица солидно зачувана ... И потоа некаде во позадината на мојот мозок ми светнува дека јас уствари сум уште малце 29 , дека генерациата моја е веке 30 ( порано пуштен на училиште ) и дека уствари теткицава ја знам од средно пошто бевме во иста смена и е само 3 години школски постара од мене .

Не велам дека не сакам помлади ... Али од секогаш сум се држел на правилото +- 4 години ... значи треба да варирам мегу 25 и 33 ... Кое и не е толку далеку од 35 ...
Ипак со тие што се околу 25 некако муабетот потешко ми течи ... Тие си имат проблеми од типот на факултети и слично . Работи кои јас радо би ги заборавил во моментов .

Ne znam, na
moive 36 godinki, sekoja 35 godisna e pomala edna cela godina od mene!

Adush, kaj mi e edipoviot?

Што сте сериозни, oh my :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom