Ветеринарно катче

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
незнам тоа,не би ти кажал,да не и бидне нешто :)
хммм што може да и биде од брусница :cautious: таа секако јаде се, од полнети пиперки и пиперката ја јаде, од сарми дури и зелката, јаде дури и тиква :D ....

хммм што може да и биде од брусница :cautious: таа секако јаде се, од полнети пиперки и пиперката ја јаде, од сарми дури и зелката, јаде дури и тиква :D ....
Треба да и се земе примерок од крв и урината.Има многу патолошки болести кои резултираат со феркфентно уринирање од дијабетес до откажување на бубрег.Јас и колегата ти ги кажавме најчестите.Не и давај ништо,само чувај ја на топло ако не помине за два-три дена носи ја на дијагноза.Поздрав и не и давај чаеви. :)

Денес приметив дека кучето мое на јазикот има мала црвена точка како бубулица. Знае некој за што станува збор ?​

Па дрва има гризано ама цел живот ги гризе, незнам од што може да му биде. Не ми личи како рана исечено туку како топче е баш како бубулица..

Треба да и се земе примерок од крв и урината.Има многу патолошки болести кои резултираат со феркфентно уринирање од дијабетес до откажување на бубрег.Јас и колегата ти ги кажавме најчестите.Не и давај ништо,само чувај ја на топло ако не помине за два-три дена носи ја на дијагноза.Поздрав и не и давај чаеви. :)
Вчера и денес не се измочка ни еднаш дома :), 2-3 пати само излегуваше надвор од кои еднаш јас сама ја однесов ми беше страв :D Можеби била само настината. Ви благодарам на сите :*

Имам ретривер мало машко 1 месец има проливче :) малку помош...ми рекоа сува храна и јогурт со лебче...си игра жилаво е ама ме загрижува проливчето?????

Имам ретривер мало машко 1 месец има проливче :) малку помош...ми рекоа сува храна и јогурт со лебче...си игра жилаво е ама ме загрижува проливчето?????
Кога ќе ти наполни 6 недели треба да го вакцинираш и да го прочистиш од глисти.Бидејќи е многу мало можно е да го фатило пролив од промена на храната или преладеност.Давај му вода повеќе за да не дехидрира.

Ако си му давав млеко- од тоа му е... ако не си му давал, ондак само ради промена на храна...

Моето куче има 5 месеци и се е убаво само устата му мириса ,што да му давам за да не му мириса?некој стапчиња или пак нешто друго ако знаете пишете .

Probaj ama ne znam kolku ke ti pomogne,nekoi kucinja imaat los zdiv. Mozes da probas so mienje na zabite,mislam deka ima posebni pasti za niv

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom