- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
незнам тоа,не би ти кажал,да не и бидне нештоДа и дадам увин чај или чај од брусница тогаш, или ... ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
незнам тоа,не би ти кажал,да не и бидне нештоДа и дадам увин чај или чај од брусница тогаш, или ... ?

хммм што може да и биде од брусницанезнам тоа,не би ти кажал,да не и бидне нешто![]()
таа секако јаде се, од полнети пиперки и пиперката ја јаде, од сарми дури и зелката, јаде дури и тиква
....Треба да и се земе примерок од крв и урината.Има многу патолошки болести кои резултираат со феркфентно уринирање од дијабетес до откажување на бубрег.Јас и колегата ти ги кажавме најчестите.Не и давај ништо,само чувај ја на топло ако не помине за два-три дена носи ја на дијагноза.Поздрав и не и давај чаеви.хммм што може да и биде од брусницатаа секако јаде се, од полнети пиперки и пиперката ја јаде, од сарми дури и зелката, јаде дури и тиква
....

Вчера и денес не се измочка ни еднаш домаТреба да и се земе примерок од крв и урината.Има многу патолошки болести кои резултираат со феркфентно уринирање од дијабетес до откажување на бубрег.Јас и колегата ти ги кажавме најчестите.Не и давај ништо,само чувај ја на топло ако не помине за два-три дена носи ја на дијагноза.Поздрав и не и давај чаеви.![]()
, 2-3 пати само излегуваше надвор од кои еднаш јас сама ја однесов ми беше страв
Можеби била само настината. Ви благодарам на сите :*Кога ќе ти наполни 6 недели треба да го вакцинираш и да го прочистиш од глисти.Бидејќи е многу мало можно е да го фатило пролив од промена на храната или преладеност.Давај му вода повеќе за да не дехидрира.Имам ретривер мало машко 1 месец има проливчемалку помош...ми рекоа сува храна и јогурт со лебче...си игра жилаво е ама ме загрижува проливчето?????
Ако ме прашуваш мене да на 1 месец го зедовGo imate kupeno na 1 mesec?
Da pisuvam od telefon,pa malku potesko mi ide.Ако ме прашуваш мене да на 1 месец го зедов
Ако си му давав млеко- од тоа му е... ако не си му давал, ондак само ради промена на храна...Имам ретривер мало машко 1 месец има проливчемалку помош...ми рекоа сува храна и јогурт со лебче...си игра жилаво е ама ме загрижува проливчето?????