Весници

• Креатор на темата Креатор на темата Мари
  • Време на започнување Време на започнување

Koj vesnik spored vas e najdobar,najprodavan i najobjektiven??

• Дневник

Гласови: 13 40,6%
  • Утрински весник

Гласови: 1 3,1%
  • Вечер

Гласови: 1 3,1%
  • Вест

Гласови: 12 37,5%
  • Време

Гласови: 5 15,6%

• Вкупно гласачи
    32
utrinski analiticen? So Erol Rizaov i Trickovski buahahaha koj ke gi procita ke mu se odmili vecerata...

SLaCk напиша:
utrinski analiticen? So Erol Rizaov i Trickovski buahahaha koj ke gi procita ke mu se odmili vecerata...

абе не, има добри фаци, ивица боцевски рецимо, мене ми е ќејф да го читам

сепак, ти викам, они се аналитични во обид.. шо не значи дека се аналитични во моите очи ;)

Ej ne ti go znam toj rekov od 2004 ne kupuvam se zakolnav veke ne kupuvam ne go ni drzam vo raka toj vesnik samo nekoj so sila ako me prinudi:)

Дневник според мене е најдобар, во поглед на објективноста на пишувањето,во поглед на незавземањето на страни...
Сега некој ќе рече дека не е така , дека ВАЦ му е газда и дека има некои си задни намери, но јас барем во изминативе години како што го купувам такво нешто немам приметено...
Ми се допаѓа што нема сензационалистички наслови за секакви глупости (како ВЕСТ на пример),секогаш имало интересни колумнисти(Фрчко,Марјановиќ,Груевски...)...а да, го заборавив и чичкото со брковите(Бранислав Димитров мислам дека се викаше) , цар беше човекот...

Требаше да го ставите и Фокус(:icon_lol:) во листава за гласање

Сите ги читам на интернет :je:

Нема весник што може да се каже дека е најобјективен.

Најдобар, најпродаван и најобјективен.

Многу нај за да сретнат сите тие во било кој весник заедно.

FortunE напиша:
Требаше да го ставите и Фокус(:icon_lol:) во листава за гласање

A be za dnevni vesnici zboruvame:) za nedelni na Fokus mu nema ramen:)

Daaa za takvi kao tebe sto ne gi interesira politika a za nas sto ne interesira e podprosecen:)

SLaCk напиша:
Daaa za takvi kao tebe sto ne gi interesira politika a za nas sto ne interesira e podprosecen:)

Доста ајде, секоја вечер купуваш Вест, не се вади сеа!:pishtoldz:pos:

A be sekoja vecer proveruvam da ne go smenile stilot...a baska ima i ZGRAPCI GO DENOT hehehe:)

Vesnici citam samo na internet, nikogas ne kupuvam.
Agi citam:vreme, vecer, dnevnik. utrinski

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom