Spored mene, ljubov na prv pogled ne postoi!!! Postoi zainteresiranost, silna simpatija ili opsesija posle "prviot pogled", ama toa e daleku od ljubov!!! Ljubovta nastanuva koga ke ja zapoznaeme licnosta. Celata harizma na licnosta ne tera da ja sakame a ne samo ubavi oci ili nasmevka ili ne znam sto... Mene mi se slucilo nekoj da mi ostavi silen vpecatok i da mi se dopadne na prv pogled, ama za ljubov... malce poposle!!!

. Aj ke si go kazam odgovorot tuka. Ljubov na prv pogled??? Pa toa ne e bas onaa prava ljubov. Poveke vlece na zacepanost. Pravata ljubov sekogas se pojavuva so tek na vreme - isto taka i se pokazuva. No za da se zaljubis vo nekogo (vistinski) sepak treba da se vrodi nekoja ljubov koja cesto e na prv pogled. Toa e kako uvertira-pocetok.Sum se imal "zaljubeno" na prv pogled cesto, no i cesto taa "zaljubenost" isceznala brzo.
i nisto okolu ne e vazno sto se slucuva. site okolu tebe zborat a ti slusas samo blabla bla. pa iste ako uspees da se zapoznaes so licnosta vo toj moment. pa toa e cuvstvo podobro od nadobriot orgazam na svet