- Член од
- 28 мај 2008
- Мислења
- 3.966
- Поени од реакции
- 4.074
Изгледа Венко го изгледал филмот http://www.imdb.com/title/tt1139328/
Македонскиот духовен писател Венко
Македонскиот духовен писател Венко
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нарачателот е транзициски тајкун.
Сите транзициски "величини" (тајкуните и политичарите) си патат од delusions of grandeur.
Јас имам приметено и дека сите што нечесно се збогатиле обично се „најголеми“ верници, донираат за цркви итн. Мислат дека така ќе се искупат за гревовите што ги направиле..
А ти мислиш таквите веруваат во Господ ?Јас имам приметено и дека сите што нечесно се збогатиле обично се „најголеми“ верници, донираат за цркви итн. Мислат дека така ќе се искупат за гревовите што ги направиле..
Коа веќе сам си ја нарачал,нишо чудно и сам да си ја купи...Кого би го интересирала таа книга, кој би ја купил, кој би ја прочитал.... кого го боли кур за Чифлиганец?
Истиот муабет од мајка ми. Кој знае какви гревови имаат направено.Јас имам приметено и дека сите што нечесно се збогатиле обично се „најголеми“ верници, донираат за цркви итн. Мислат дека така ќе се искупат за гревовите што ги направиле..
Во светот автобиографски книги за некоја личност се објавуваат од писатели, ако е веќе починат или има направено некое тешко с*, што е заташкано и некој објавува книга за тоа преку копање на докази.хммм... Го читав ПП на светот, како шо горе напиша еден член на екс, Вештина не ја дочитав, Ќерката на М. зашто се спомнува Тоше ... темата не е за тоа какви му се книгите нели туку последниот потег Д њу Боок. Сите делиме исто мислење дека се работи за пари... Да не лупам и да не ги оптеретувам членовите со долги коментари ама парите општо уништија се... Можеби и некој од нас би прифатил сума за да го раскаже Чифл.
Коа може Лампард у Сити , заш Венко да не може за Чифлик , се шегувам... Поздрав до сите