Венеција

• Креатор на темата Креатор на темата Mar-Teen
  • Време на започнување Време на започнување
Венеција е мелем за душа,многу путки може да ти паднат на кајчето само треба да си шмекер,ако не од прв пут тогаш ти дава гарант од втор. 100% проверена работа.

Додуша у Охрид се дешаваше ова ама кајче си е кајче.

Да ми помогне некој за смештај..понормална цена и немора да е нешто најдобро задоволен би бил само кревет... :D
Кај да барам? :)

Да ми помогне некој за смештај..понормална цена и немора да е нешто најдобро задоволен би бил само кревет... :D
Кај да барам? :)

Ако сакаш смештај во Венеција барај во Местре. Тоа ти е пред мостот (пред да влезеш во Венеција). Таму ти се поефтини. Не е далеку многу до Венеција, со автобус (мислам дека и не беше скап автобусот, повеќе од 5 евра не е) си брзо таму. А такси ПОД НИКОЈ СЛУЧАЈ.

Друго што ти треба инфо околу Венеција слободно прашај.

vo mestre edna nok vo motelce, hostelce kolku kosta:)?

vo mestre edna nok vo motelce, hostelce kolku kosta:)?
Зависи за кој период бараш... Провери си најубаво на booking.com ...
Јас се погодив за 1-ви ноември (тогаш им е празник на сите католички земји) и бев во мало пристојно хотелче, за две вечери за двајца со појадок 75 евра...

na 29 sept. ke bidam vo Venezia, za edna nok mi treba

Карневалот во Венеција започнува од 8 фебруари. По агенцииве има добри цени 150 евра за посета на карневалот кој постои од 1.300 и некоја година.

Венеција е прекрасна за очи и за душа.
Нормално, ако останеш повеќе време.
Во еден ден имаш време само за плотадот Сан Марко...но, има многу поубави и поводушевувачки места. За кои треба време за да се прошетаат.
Едноставно Венеција зборува за нешто старо, но толку богато.
Таква историја носи во себе...што нема шанси да останеш рамнодушен.
Ти треба само водич и љубовта до тебе...за да ја почувствуваш во право светло :)

заборавете на Венеција
се искурназија венецијанците - Venecija je jedna od najatraktivnijih turističkih destinacija. Možda je i isuviše atraktivna, kažu pojedini Venecijanci. Sada demonstranti traže da se ograniči dnevni broj posetilaca.

http://www.dw.de/venecijanci-protiv-venislenda/a-16964801

Najubav grad shto sum go videla do sega!!!
Tolku mistichen,prekrasen grad bogat so istorija. Posetata kje bide ushte poubava dodeka zapoznaete nekoi sharmantni italijanci :D

Прекрасно место.. градбите, уличките, гондолите,мостот и пиците шо ги прат со некој си зеленчуци (ни сам незнам шо беа, само ги тргнав на страна) ми се причини за да одам пак. Единствено шо ме нервираше е преголемата гужва.

Не знам зашто Македонците толку се траскаат од земја по Венеција. Цела Европа ја прошетав и искрено Венеција не е ништо посебно, добро е да се види- да, ама има далеку подобри, поубави и поефтини места од Венеција. Од цела Италија, италјаните од Венеција се нај- rude a hospitality 0. Јас за себе знам дека никогаш не би отишла на одмор во Венеција кога за истите пари можам да отидам на многу поубави места.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom