M
macgowan
Гостин
Фино доловено е од пораноЗатоа служат наводниците во реченицата....И фино би било да отидеш неколку поста погоре,може ке ја доловиш смислата на муабетот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Фино доловено е од пораноЗатоа служат наводниците во реченицата....И фино би било да отидеш неколку поста погоре,може ке ја доловиш смислата на муабетот![]()
Искрено Венеција е прекрасна ...све зависи од тоа како се погодило времето додека сте престојувале таму,јас бев околу 20ти Јули 2011 и покрај тоа што времето беше убаво се погоди и Sting да прави концерт на 29ти Јули па си пројдов повеќе од убаво !..
Туристичко гратче во близина на Венеција.Лидо ди Јесоло што е? Населба некоја или гратче во близина на Венеција?![]()
Бев неколку дена минатиот јули...мириса како во секој поголем град каде врие од туристи, во Рим не мириса поарно на пример. Ама влагата беше голема.Немам појдено во лето таму па ме интересира дали има непријатна миризба? Скоро сите релевантни туристички водичи пишуваат да се избегнува Венеција преку лето од причина што испарувањата од каналите се големи и градот смрди.
Лидо ди Јесоло што е? Населба некоја или гратче во близина на Венеција?![]()
Немам појдено во лето таму па ме интересира дали има непријатна миризба? Скоро сите релевантни туристички водичи пишуваат да се избегнува Венеција преку лето од причина што испарувањата од каналите се големи и градот смрди.
Не мириса бе до толку Венеција, што ја направивте...Можда и до носов па мој да е. Не, вистина, јас не осетив никаква миризба.
Иначе како град, не ме импресионира ништо посебно, за разлика од други европски градови... Убава е Венеција, вреди да се посети, ама не би се вратил уште еднаш, барем не во скоро време.
Немам појдено во лето таму па ме интересира дали има непријатна миризба? Скоро сите релевантни туристички водичи пишуваат да се избегнува Венеција преку лето од причина што испарувањата од каналите се големи и градот смрди.