VELUX EHF Champions League (општа тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Tomasino
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои ЛШ 2020/21 ако го дочека крајот?

• Вкупно гласачи
    34
алборг-магдебург 33 -33 ги гледав ипоследните 20 мин интересна завршница....и данциве имале преседник ко онај волон лозарски шо скокаше по судиските одлуки.
барцелона лесно го победи киелце во полска,киелце без алекс и волф просечни,блажевски од бутел за голманиве од киелце е Омејер.

Последно уредено:
Спортинг го масакрираа на Веспрем 9 разлика :brlav:
Овие решиле да ја освојат ЛШ.

Ги гледав последните 15 мин Пик-Нант интересна завршница 33-32 БОДО во последната сек ја реши иако и Нант имаше пред тоа шанса за победа ама беа несмасни

Добро, овие Букурешт не изгледаат дека имаат јак состав. Таа група е чудна (да не речам боза). Ме чуди како Пелистер изгуби 9 разлика од нив.

Парис кај Висла среќно до победа иако домаќините можеа да дојдат до бод но Паличка прво од крило со Карате одбрана а и на крајот одбрани пенал ...многу слабо судење на исландските судии

Добро, овие Букурешт не изгледаат дека имаат јак состав. Таа група е чудна (да не речам боза). Ме чуди како Пелистер изгуби 9 разлика од нив.

Слабо одигра Пелистер на натпреварот, многу изгубени топки, па разликата воопшто не е чудна.

Ама далеку од тоа дека Динамо Букурешт нема јак состав... Овие имаат состав за четвртфинале во ЛШ... Трастарсон, Али Зеин, Вујовиќ, Рошта, Цупара, овие се класа играчи... Плус солидна ротација со Кашпарек, Гомеш, Кудуз, Лумбросо и добар дел од романската репрезентација...

Слабо одигра Пелистер на натпреварот, многу изгубени топки, па разликата воопшто не е чудна.

Ама далеку од тоа дека Динамо Букурешт нема јак состав... Овие имаат состав за четвртфинале во ЛШ... Трастарсон, Али Зеин, Вујовиќ, Рошта, Цупара, овие се класа играчи... Плус солидна ротација со Кашпарек, Гомеш, Кудуз, Лумбросо и добар дел од романската репрезентација...
Види им го распоредот во октомври 9 спортинг/13 охрид/17 висла/20 алкалоид,....како ги намести вардар сите утакмици ги играат во недела навечер сега со нив во сабота......скопски шмејкери

Последно уредено:
киелце на гости ги тепа магдебург во неизвесна утакмица со 1 гол иако водеше цела утакмица.пресудно беше кога хрватот им одбрани 2 пенали и една контра.Отсуството на повредениот Феликс кај џерманците се гледат....јебига така е кога ја криеле повредата со месеци сега следуват пауза до следната есен,иако оптимистите типуваат на кам бек во фебруари.

Пиг сегед тепа 1 разлика, на крај Македа ги сјеба на Киелце.

Нант и Барса ги поделија бодовите, каква утакмица доволно да го гледате второ полувреме и да уживате....босанските судии не се за вакви утакмици 6/7 грешки сите на штета на Нант.

• Ми се допаѓа
Reactions: and
100% точно за судиите, али Нант можеа сами да си пресудат на крај.
Каква аматерска грешка во измена на 6 сек до крај. Пешиќ ги спаси од пораз.

100% точно за судиите, али Нант можеа сами да си пресудат на крај.
Каква аматерска грешка во измена на 6 сек до крај. Пешиќ ги спаси од пораз.
Судиите од мене не можат да дишат ,јас сум едини во светот шо имам судено 3-4 спортски дисциплини.
четирите гола шо паднаа во 12 мин од второто полувреме за 20 сек со брз центар ....it cannot be described....сите беа одлични ама Мине Аумерик ме изненади екстра

Последно уредено:
Овој Мандиќ брани НЕВЕРОЈАТНО.
Ги откажа во првото полувреме на Магдебург.
Страшен голман.

Ме банираа од кај нив неможам да им честитам во темата па морам тука,ШУРИ честито нерешено рамно на победа само напред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom