VELUX EHF Champions League (општа тема)

Кој ќе ја освои ЛШ 2020/21 ако го дочека крајот?

• Вкупно гласачи
    33
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
алборг-магдебург 33 -33 ги гледав ипоследните 20 мин интересна завршница....и данциве имале преседник ко онај волон лозарски шо скокаше по судиските одлуки.
барцелона лесно го победи киелце во полска,киелце без алекс и волф просечни,блажевски од бутел за голманиве од киелце е Омејер.

Последно уредено:
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.910
Поени од реакции
2.946
Спортинг го масакрираа на Веспрем 9 разлика :brlav:
Овие решиле да ја освојат ЛШ.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
Ги гледав последните 15 мин Пик-Нант интересна завршница 33-32 БОДО во последната сек ја реши иако и Нант имаше пред тоа шанса за победа ама беа несмасни

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.025
Добро, овие Букурешт не изгледаат дека имаат јак состав. Таа група е чудна (да не речам боза). Ме чуди како Пелистер изгуби 9 разлика од нив.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
Парис кај Висла среќно до победа иако домаќините можеа да дојдат до бод но Паличка прво од крило со Карате одбрана а и на крајот одбрани пенал ...многу слабо судење на исландските судии

Член од
5 април 2013
Мислења
3.393
Поени од реакции
7.041
Добро, овие Букурешт не изгледаат дека имаат јак состав. Таа група е чудна (да не речам боза). Ме чуди како Пелистер изгуби 9 разлика од нив.
Слабо одигра Пелистер на натпреварот, многу изгубени топки, па разликата воопшто не е чудна.

Ама далеку од тоа дека Динамо Букурешт нема јак состав... Овие имаат состав за четвртфинале во ЛШ... Трастарсон, Али Зеин, Вујовиќ, Рошта, Цупара, овие се класа играчи... Плус солидна ротација со Кашпарек, Гомеш, Кудуз, Лумбросо и добар дел од романската репрезентација...

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
Слабо одигра Пелистер на натпреварот, многу изгубени топки, па разликата воопшто не е чудна.

Ама далеку од тоа дека Динамо Букурешт нема јак состав... Овие имаат состав за четвртфинале во ЛШ... Трастарсон, Али Зеин, Вујовиќ, Рошта, Цупара, овие се класа играчи... Плус солидна ротација со Кашпарек, Гомеш, Кудуз, Лумбросо и добар дел од романската репрезентација...
Види им го распоредот во октомври 9 спортинг/13 охрид/17 висла/20 алкалоид,....како ги намести вардар сите утакмици ги играат во недела навечер сега со нив во сабота......скопски шмејкери

Последно уредено:
Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
киелце на гости ги тепа магдебург во неизвесна утакмица со 1 гол иако водеше цела утакмица.пресудно беше кога хрватот им одбрани 2 пенали и една контра.Отсуството на повредениот Феликс кај џерманците се гледат....јебига така е кога ја криеле повредата со месеци сега следуват пауза до следната есен,иако оптимистите типуваат на кам бек во фебруари.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
Пиг сегед тепа 1 разлика, на крај Македа ги сјеба на Киелце.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
Нант и Барса ги поделија бодовите, каква утакмица доволно да го гледате второ полувреме и да уживате....босанските судии не се за вакви утакмици 6/7 грешки сите на штета на Нант.

• Ми се допаѓа
Reactions: and

and

Член од
21 октомври 2016
Мислења
60
Поени од реакции
139
100% точно за судиите, али Нант можеа сами да си пресудат на крај.
Каква аматерска грешка во измена на 6 сек до крај. Пешиќ ги спаси од пораз.

Член од
11 октомври 2014
Мислења
2.626
Поени од реакции
2.715
100% точно за судиите, али Нант можеа сами да си пресудат на крај.
Каква аматерска грешка во измена на 6 сек до крај. Пешиќ ги спаси од пораз.
Судиите од мене не можат да дишат ,јас сум едини во светот шо имам судено 3-4 спортски дисциплини.
четирите гола шо паднаа во 12 мин од второто полувреме за 20 сек со брз центар ....it cannot be described....сите беа одлични ама Мине Аумерик ме изненади екстра

Последно уредено:
Член од
25 декември 2019
Мислења
1.910
Поени од реакции
2.946
Овој Мандиќ брани НЕВЕРОЈАТНО.
Ги откажа во првото полувреме на Магдебург.
Страшен голман.

Член од
10 мај 2022
Мислења
1.033
Поени од реакции
2.911
Ме банираа од кај нив неможам да им честитам во темата па морам тука,ШУРИ честито нерешено рамно на победа само напред.

Kajgana Shop

На врв Bottom