Строго сум за велосипед бидејќи е и здраво и за себе и за околината.
Во врска со скутерите, тие ми се најглупо нешто бидејќи на секое второ детенце ми купуваат без некоја посебна причина да му треба навистина за долги патувања туку тие се возат само онака колку да се прошетаат, да завртат некое кругче, да ја загадат околината, да прават врева и да невршат никаква физичка активност- флегми едни ве мрзе да мрднете нешто повеќе од дланката .
velosiped definitivno top mi e sekoj den sum kolku tolku fizicki aktiven so nego. sea ekologija toa bla bla ne me interesira ama isto na velosiped se osekjam pobezbedno nego na skuter koga sekoja budala moze da me izgazi vaka bar si teram po trotoar
Гласав за скутер ама и за двете сум.. си возам и тоа и тоа..Велосипед најчесто за опуштање онака со другарки, а скутерот е за ако ти се брза негде па да тркнеш со него набрзина..
Гласав за велосипед, истите причини што ги набројуваја и другите членови.
Скутер едно време многу сакав,ама секој втор ден на лето има некои сообраќајки така да сега несакам ни да помислам на тоа.
Дефинитивно скутер позабавно е возењето, повозбудливо и многу брзо можеш да пристигнеш на саканата цел.Порано обожавав велосипед али сега ме мрзи да направам и еден круг а камоли ли да го возам на долга релација.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.