Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој сетено да му крадат делови во сервисот за телефони кај мало мовче?

Сотир од Свилара поранешна повторно набркал некои од кираџиите....Со грчиштата се тепаше, ....итн.... Типичен балкански феудалец!!!!

Каде можам да најдам овластен преведувач?

velesani pisavte nesto do sega za ZTP. Ima li uste nekoja od starite lokomotivi tamu vo kolska.Onie na jaglen.
I sto bidna so secenjeto na 200-300 stari vagoni,koj gi lapna parite i Dali-kako toa se iseceni nekolku novi vagoni?

Која е професоркава која е сегаа толку славна?
Секое чудо за месец дена кај нас.И се клецало како и на повеќето само што има клипови и слико ид неа.Сите професорки се клецаат па никому ништо само што на ваа многу и се клецало.
Подели ги на две.Професорки што сакаат да се клецаат многу и професорки што се клецаат.
Ама колку им било добро на учениците со јебозовна професорка

Sigurno ja znaete audio snimkata so Ljube manijakot (umetnikot) od Dvorovi... istata e izbrishana od youtube pred nekoe vreme, pa dali nekoj od vas tuka mozhebi sluchajno ja ima, a veruvam deka ima nekoj takov Spodelete pls

И јас ја барав пред некое верме ја нема избришана е. Ако ја има некој нека ја сподели

Секое чудо за месец дена кај нас.И се клецало како и на повеќето само што има клипови и слико ид неа.Сите професорки се клецаат па никому ништо само што на ваа многу и се клецало.
Подели ги на две.Професорки што сакаат да се клецаат многу и професорки што се клецаат.
Ама колку им било добро на учениците со јебозовна професорка

Клипче, фотки нешто? Во ПП...

Имаше доста слики и видеа ама мислам дека тоа се треба да се избрише од постоење.Нормално е дека се клецаат сите,има многу видеа вртат од многу луѓе а не треба.На некој животот му е уништен.Да не се правиме улави кога и повеќето жени мастурбираат и се тријат.Ако се снимани сите тогаш е лошо.Точкањето е задоволство сите дркаат и мажи и жени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom