Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas odam kaj toj sprema kasarnata, i raboti perfektno, ako se ima predvid deka ic nemozam da se nateram da odam na zabolekar i odam samo koga ne se izdrzuva od bolka, ama sepak zemi si i drugo mislenje vo obzirЗнае некој да препорача добар заболекар со протетика да работи?
Знае некој да препорача добар заболекар со протетика да работи?
Велешани ја сум од Штип и имам прашање до вас...
Планираме со братучед да отидеме кај вас на езерото, да направеме една викенд тура од 2-3 дена, па сакам од вас 2-3 збора за езерото, плажата, одат ли млади и сл.. иначе планираме да резервираме за у хотел романтик
Езерото е супер и водата е 10 пати подобра од Дојран, но за жал има само две ,,плажи'', една на романтик и една од другата (отивичка) страна на езерото, има и патека скоро околу целото езероВелешани ја сум од Штип и имам прашање до вас...
Планираме со братучед да отидеме кај вас на езерото, да направеме една викенд тура од 2-3 дена, па сакам од вас 2-3 збора за езерото, плажата, одат ли млади и сл.. иначе планираме да резервираме за у хотел романтик
lolГадно ќе се заебете..Млади има на Романтик само,езерото одамна не е за бањање,водата е тиња..Поарно оди до Дојран.
ти другар изгледа немаш отидено во Дојран да го видиш езерото и да споредиш чим имаш вакво мислењеГадно ќе се заебете..Млади има на Романтик само,езерото одамна не е за бањање,водата е тиња..Поарно оди до Дојран.