Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај нешто позитивно...
На 20 декември прва премиера во Велешкиот театар
Друже, се додека не почнат синдикатите да даваат гага карти тешко да ке се собере толку народ на претстава од по 200 денара карта.
п.с. Дај боже да не сум во право!
Мој пријател има околу 80-100 члена и месечно му капнуваат околу 5-6.000 денари кешбек. Исто и тој има лупнато 2.500 евра за голден кард. Идеата е интересна, али во пракса ке видиме колку ке издржи работава кај нас.Сте биле во Пјур Кафе кај Тоцинот да ве убеди како од Лајонес може да станете милионери?Сиротиот мисли дека мултилевел маркетингот е вчера измислен. Зборува, ме убедува, како да сум вчерашен, како демек тој CEO-то на Лајонес измислил топла вода и он е Св.Петар кој ќе ме просветли дека ако купувам со таа картичка и ако ја препорачам на други што ќе прават сметки поголеми од 500 денари во Жито ќе имаат кешбек 5 денари, лудило. Си ги лупнал 2400 евра за членарина и сега изгорен газ се ќе направи за да си ги врати парите, оти нели треба да стигнеш до некој степен па за почнат пари да ти се враќаат. Треба да носиш нови членови.
Те лаже, нема шанси. Јас ако направам промет од 1000 денари на Црна Река ќе ми се вратат назад 15 денари, а на мојот препорачател 5 денари. Во Велес можеш да го искористиш на 7-8 места. Техномаркет, Жито, Пјур, Црна Река, неколку заболекари, неколку аптеки и тоа е. Во Жито кешбекот е 1%, а на другите места 2-4%. Колку често пазаруваш во Техномаркет? Колкав процент од Велешани ставаат гориво на Црна Река? Колку често одиш на заболекар? Тоа е брат. И за во Жито не ти враќаат пари од сумата што ќе ја направиш туку треба да отидеш во Пјур и да си купиш чекови од по 500 денари. Пример: ако направиш сметка од 460 денари, за да го употребиш чекот ќе треба да ти пропаднат 40 денари. Му кажувам на Тоцинот дека сум бил во Америка, имам братучеди во Канада со коишто редовно контактирам, на запад има милион вакви мрежи, коишто се под постојан надзор, затоа што пирамидата е забранета во 12 држави во ЕУ, меѓу кои и Австрија од каде што потекнува ЛајонесМој пријател има околу 80-100 члена и месечно му капнуваат околу 5-6.000 денари кешбек. Исто и тој има лупнато 2.500 евра за голден кард. Идеата е интересна, али во пракса ке видиме колку ке издржи работава кај нас.
http://veles.gov.mk/veles3/index.php/2014-02-01-11-59-19/3411-raspored-nova-godina-1
Во секој момент очекувам на странава на општинава да пишат еј луѓе се драпавме априлилили.
Мислам врв, Кочо се врти во гроб.