Ох леле мори мајкоооо, газдата на кучето многу арогантно се однесувал!!! што очекуваа од перката незнам јас, јаначе да им земе
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ох леле мори мајкоооо, газдата на кучето многу арогантно се однесувал!!! што очекуваа од перката незнам јас, јаначе да им земе
Кај нив нема кучиња у ресторант ич. Додуша не касаат, али си седат и на стол.Ох леле мори мајкоооо, газдата на кучето многу арогантно се однесувал!!! што очекуваа од перката незнам јас, јаначе да им земе
Не е ништо ова со кучето, перката има и други далавери правено. еднаш седиме, ручаме кај него во бродот, минатото лето мислам беше. он, газда на угостителски објект по купаќи се вози со скутер одма до бродот...или се залетува од другиот брег и точно до палубата прикочува...сите гости жива водаКај нив нема кучиња у ресторант ич. Додуша не касаат, али си седат и на стол.
Мирно дете беше на времето, се изулавел и он. Бубалка, глас не му се слушаше.Не е ништо ова со кучето, перката има и други далавери правено. еднаш седиме, ручаме кај него во бродот, минатото лето мислам беше. он, газда на угостителски објект по купаќи се вози со скутер одма до бродот...или се залетува од другиот брег и точно до палубата прикочува...сите гости жива вода
Никогаш не било обо мирно дете, ти изгледа разбра дека го водиме разговорот за синот-газда...не ова е Јованче Перков...старите кажуваат од раѓање е таковМирно дете беше на времето, се изулавел и он. Бубалка, глас не му се слушаше.
За синот зборев.Никогаш не било обо мирно дете, ти изгледа разбра дека го водиме разговорот за синот-газда...не ова е Јованче Перков...старите кажуваат од раѓање е таков
Не ова сигурно е таткото, тој нема ориентација бас како сто казуваше оштетениотЗа синот зборев.
Точно е ова јас сум жив сведок. Ептен клошарче еНе е ништо ова со кучето, перката има и други далавери правено. еднаш седиме, ручаме кај него во бродот, минатото лето мислам беше. он, газда на угостителски објект по купаќи се вози со скутер одма до бродот...или се залетува од другиот брег и точно до палубата прикочува...сите гости жива вода
Aбе Перката има избркано гости оти му цепеле на скопски, многу лигави му биле за слушање!Перката има истепано гостин затоа што се качи на стол.
Aбе Перката има избркано гости оти му цепеле на скопски, многу лигави му биле за слушање!
Ако ова ти беше некоја иронија, ќе ти кажам дека ланското зимо една саботна вечер пееја Даниела Темелкова со компанија строго шабански сељачки песни и тој играше настол, почнаа и други гости да се опуштаат еден дури и на стол се качи и дивјаков по брза постапка го симна.Aбе Перката има избркано гости оти му цепеле на скопски, многу лигави му биле за слушање!
ne be kakva ironija cel grad znae za toj slucajАко ова ти беше некоја иронија, ќе ти кажам дека ланското зимо една саботна вечер пееја Даниела Темелкова со компанија строго шабански сељачки песни и тој играше настол, почнаа и други гости да се опуштаат еден дури и на стол се качи и дивјаков по брза постапка го симна.
истиот перка на скопјанец што му има нарачано ладен сендвич ву има однесено половина леб внатре полн со коцки мраз, ...Типов е зрел за (лудачка) кошула!!!!!!!10х Хахахахахха...