Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Ај препорачајте доктор за матичен во близина на гимназија или општина
Биљана Коцевска, на Аце Коцевски жена му. Има амбуланта во Хигиенски, а замената и работи во амбуланта кај "Ловец" во тие влезови. Блиску се на 50 метра.
Нема да зажалиш.

Ај препорачајте доктор за матичен во близина на гимназија или општина

У општина има еден , ама името на докторов не ми текнува. Амбулантава се наоѓа во куќата до продавничињата спрема полиција. Знам многу луѓе тој шо им е матичен ,ваљда добар доктор е.

Град познат по таксито кое те врви низ цел Велес за само 30 денари:).Барем порано така беше.Ако е уште така Јефтиније нема ни у Индија.Исто така град познат по тиковци и Матизи.На секој ќош по три.Инаку интересно е што таксито може да си го поделите со друг патник,кој ќе се качи пред или после вас.:)Интересно нели...:)

Град познат по таксито кое те врви низ цел Велес за само 30 денари:).Барем порано така беше.Ако е уште така Јефтиније нема ни у Индија.Исто така град познат по тиковци и Матизи.На секој ќош по три.Инаку интересно е што таксито може да си го поделите со друг патник,кој ќе се качи пред или после вас.:)Интересно нели...:)
Па по тие сокаци по ридовите, само тиковци, матизи и фичовци можат да се протнат :LOL:
Инаку да, ехее колку пати од работа ќе ме собере такси за 25 денари до дома ме носи ако го делам со уште некој друг. Ем волкот сит, ем овците на број.

Биљана Коцевска, на Аце Коцевски жена му. Има амбуланта во Хигиенски, а замената и работи во амбуланта кај "Ловец" во тие влезови. Блиску се на 50 метра.
Нема да зажалиш.
У општина има еден , ама името на докторов не ми текнува. Амбулантава се наоѓа во куќата до продавничињата спрема полиција. Знам многу луѓе тој шо им е матичен ,ваљда добар доктор е.

А Милчо може да ти биде матичен?

Или онаа над жаба зграда Пренџова или така нешто слично и беше презимето?

А Милчо може да ти биде матичен?

Или онаа над жаба зграда Пренџова или така нешто слично и беше презимето?
Не може. Они се специјалисти.
Пак ке ти речам, оди кај Биљана Коцева во хигиенски, најдобра според мене. Или кај општина што ти рекоа, докторот се вика Горан Катранџиев, има амбуланта на ул. Енгелсова, спроти Алфа маркетот.

Не може. Они се специјалисти.
Пак ке ти речам, оди кај Биљана Коцева во хигиенски, најдобра според мене. Или кај општина што ти рекоа, докторот се вика Горан Катранџиев, има амбуланта на ул. Енгелсова, спроти Алфа маркетот.

Мислам дека знам за кој доктор зборуваш, еден педерастичен е ?

А за Билјана Коцева слушнав дека инспекција и ја завориле амбулантата поради лажни боловања.

Тоа што се специјалисти зошто мислиш дека не можат да бидат матични? Познавам луѓе што Пренџова им е матичен, исто така и Јорданов и Панче Арсов се специјалисти интернисти па може да ти бидат матични.

Знае ли некој каде можам да пријавам несовесен комшија?
Не почитува време за одмор,сече дрва од сабајле до вечер???

Знае ли некој каде можам да пријавам несовесен комшија?
Не почитува време за одмор,сече дрва од сабајле до вечер???
Дрва може да сече од 7 сабајле до 8 навечер....освен од терминот од 15-17 часот..

Знае некој кај да најдам продавница за поправка на мали ел. апарати?

Не прави пауза ни тогаш,а во полиција ми се изнасмеаа кога се јавив :гомце:

Или договорете се со останатите комшии да реагирате или (јас би играла на второво или) биди ти поненормална од него, изнеси надвор звучници и пичи некој вид метал од сабајле до вечер. Ако ти викне полиција, кажи дека ти си се пожалила од истата причина и кажи што ти се случило. :)
Ти ебам тоа несовесните комшии... :mad:

Или договорете се со останатите комшии да реагирате или (јас би играла на второво или) биди ти поненормална од него, изнеси надвор звучници и пичи некој вид метал од сабајле до вечер. Ако ти викне полиција, кажи дека ти си се пожалила од истата причина и кажи што ти се случило. :)
Ти ебам тоа несовесните комшии... :mad:
Не сум сигурен дека со сечење дрва некој може да биде казнет прекршочно, но со пуштање на гласна музика можеш да заработиш казна до 300 евра, па да ти се слади музиката за навек....:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom