Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Белешани имам 2 512 РАМ 400мхз плочки инаку моменталноНе го Користам а тоа е добар PC со 2.8 пентиум и мегабајт кеш, Ве молам немојте да мислите дека се шалам но ете не го продавам.

Ако на некој/а му треба РАМ на пример ако е гејмер кај му ги дадам плочките.

(зачи не ги продавам туку ги давам...алтруизмот ме фаќа):) и си викам Налет:))

daj mi gi mene
da vidam eve ti se cukas po gradi a i pameten si kako sto gledam
eve pisi tuka za da znam
kaj nas vo veles se vika od vakvi calamdzii preku kur ni e
seljaci samo na zbor
neiziveani umrenici sto mislat deka se mangupi
ebati mangupot nepismen

И со оваков однос очекуваш некој да ти помогне или да се солидаризира?
Успех е ако убиеш алтруизам кај некој, ама уште поголем е кога оваквите мотивираат да ја насочиме енергијата и да се бориме против глупоста!

Да живеат троловите!

Белешани имам 2 512 РАМ 400мхз плочки инаку моменталноНе го Користам а тоа е добар PC со 2.8 пентиум и мегабајт кеш, Ве молам немојте да мислите дека се шалам но ете не го продавам.

Ако на некој/а му треба РАМ на пример ако е гејмер кај му ги дадам плочките.

(зачи не ги продавам туку ги давам...алтруизмот ме фаќа):) и си викам Налет:))

Човеку ај пиши ми ПП јас имам машинче со 4ГБ рам ама на едно другарче многу ќе му помогнеш...бар ако ги даваш така да отидат у прави раце.. позз

и морам да потвртам дека Smart Ass ми ги даде плочкичите...да не викате вака нака..поштен чоек е :salut:

Не донесов извод од матично,ама на чело ми пише умно газе и ме препознаа:vozbud:

Не донесов извод од матично,ама на чело ми пише умно газе и ме препознаа:vozbud:

Среќа капа не си ставил немало да се види ќе сте се разминеле, оти голем е велес :)

Не бе-баш капа носев:)

Ја му кажав личам на терорист со капче и ќе ме познаеш:vozbud:

Туку ДА велес е голем град во споредба со други...еве вда го земеме кавадарци-јас таму за 8 минути сум у центар а во велесов не е така али јбг кавадарци има подобар ноќен живот ама и во велес се подобрува али сепак имам приметено феномен во Велес СКУТЕРИ кинески кои имале јамаха и хонда мотор... чист трошок на долг рок(АПН се бољи ебаго али модата ги изеде:)) и ТИКО+матиз колку САКАШ и одредени горнинки каде не можат две коли да се разминат-пример Соколана а не верувам архитект да утнал најверојатно пред 40 години секој присвојувал де метар.де 30ЦМ и сега мака е горништето,има и повеќе такви(не можат две коли и тоа мали да се разминат)...за разлика од велесов кавадарчани Можат да си дозволат да возат поголеми коли а таму такси-то е Фолксваген Пасат,нова Шкода ама има и крнтии но Скутери нема толку-повеќе се на велосипеди.

Добра работа сега е што конечно во Градов малце заживеа спортот,а има потенцијал и фудбалери...ракометарките и с.л-ова е искра која треба да се поттикне,не знам дали од Општина финансираат нешто???

П.С Има ли тениско игралиште??

има ракометното е тениско сега(ама се игра и фудбал) многу е убаво уредено, и оградено е со ограда, и викаа у паркот уште 2 нови, ама неам отидено.

Закон е направено тениското игралиште на поранешното „ракометно“ инаку и тоа до него што беше за кошарка сега е направено за одбојка, исто тука се погоди и новиот мини стадион (за тренинг) а блиску е салата и градскиот стадион + Партизан теретанава при што се формираше добар спортски комплекс во нашиов град конечно ..

ви работи ли мрежата на кејблтел?

Хм... мене веќе 2-3 недели не ми работи мрежата

и мене 2-3 недели не ми работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom