Велес

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Еве ја официјалната програма на стрип фестивалот во Велес

C

cige

Гостин
Планирам во петок да го посетам Велес поради фестивалот, па ќе треба негде да се преспие. Знае некој да каже некој поевтин хотел во Велес, што не е многу далеку од центарот и да каже приближно цена и локација. Благодарам.
Двата државни хотели што беа во градот се затворени како резултат на комуњарската приватизација. Меѓутоа има приватни установи каде што можеш да се сместиш, кои се релативно нови. Нaјблиску и најевтино ти е во Мотел Монтенегро кој е на околу 3 км оддалечен од центарот, а имаш и полуксузни смештаи на Велешко езеро кои се оддалечени 8-9 км од центарот, тоа се
HTML:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000984334615&ref=search
и
HTML:
http://www.facebook.com/group.php?gid=49763819016&ref=search

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
такси до монтенегро ќе го однесе за 50-60 денари(рачунајте до башино село е 70 од гимназија.
а и храната не ти е скапа никаде, велес е евтин град.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
ТЕ МОЛАМ САМО немој во снупи да си отишол :)
Си имаш супер кафана Кај димче за јадење и пиење

C

cige

Гостин
Аааааааа па Снупи сите го слушнале хаха ненаранети одма идат го градов и на јадење.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
такси до монтенегро ќе го однесе за 50-60 денари(рачунајте до башино село е 70 од гимназија.
а и храната не ти е скапа никаде, велес е евтин град.
A колку чини едно ноќевање во тој мотел да не знаеш случајно и што, како има во собите ?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
незнам колку чини ноќевање, сум немал потреба до сега :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
А кај е боље да се оди во теретана ...во Гимназија или во Партизан? и ако знае некој колку пари се и коа има термини едно друго

C

cige

Гостин
А кај е боље да се оди во теретана ...во Гимназија или во Партизан? и ако знае некој колку пари се и коа има термини едно друго
Во гимназија теретаната мислам дека е само за учениците. Партизан има малку справи, а многу гужва претежно идат ренџери, алфи, ЕБР и др војници, вежбаат со голема килажа и доволно е тројца за да ги соберат дисковите од цела теретана, цената е 400 денари за 1 месец, можеш да одиш секој ден. Леов ти е совршенство, само што е поскапо од Партизан, има многу повеќе справи и сите се нови, 8 тренинзи е 350 денари, 10 тренинзи 400, 12 тренинзи 500 итн, тренинзите треба да се искористат за 45 денови. Се фалат и од теретаната кај Црна Џамија, ама таму не сум бил и не сакам да коментирам од други шо сум слушал.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Одев во Леов јас...стварно немам зборови ама ептен ми е далеку..

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Одев во Леов јас...стварно немам зборови ама ептен ми е далеку..
Ако Леов ти е далеку,тогаш и таа у црна џамија отпишуј ја.Таа е упм,ептен е далеку,инаку добра е и работи по цел ден..Партизан само од сабајле ако можеш да одиш,на поручок не се диши,ептен е гужва.

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
а во Гимнаизја...нели има после часеви навечер таму?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
а во Гимнаизја...нели има после часеви навечер таму?
Гимназија ја користиме само ние учениците. Барем лани беше така ама не ми се верува да имаат нешто сменето, оти таа е правена посебно за учениците.

Kajgana Shop

На врв Bottom