- Член од
- 18 јануари 2009
- Мислења
- 1.407
- Поени од реакции
- 339
Еве ја официјалната програма на стрип фестивалот во Велес
Двата државни хотели што беа во градот се затворени како резултат на комуњарската приватизација. Меѓутоа има приватни установи каде што можеш да се сместиш, кои се релативно нови. Нaјблиску и најевтино ти е во Мотел Монтенегро кој е на околу 3 км оддалечен од центарот, а имаш и полуксузни смештаи на Велешко езеро кои се оддалечени 8-9 км од центарот, тоа сеПланирам во петок да го посетам Велес поради фестивалот, па ќе треба негде да се преспие. Знае некој да каже некој поевтин хотел во Велес, што не е многу далеку од центарот и да каже приближно цена и локација. Благодарам.
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000984334615&ref=search
http://www.facebook.com/group.php?gid=49763819016&ref=search
A колку чини едно ноќевање во тој мотел да не знаеш случајно и што, како има во собите ?такси до монтенегро ќе го однесе за 50-60 денари(рачунајте до башино село е 70 од гимназија.
а и храната не ти е скапа никаде, велес е евтин град.
Во гимназија теретаната мислам дека е само за учениците. Партизан има малку справи, а многу гужва претежно идат ренџери, алфи, ЕБР и др војници, вежбаат со голема килажа и доволно е тројца за да ги соберат дисковите од цела теретана, цената е 400 денари за 1 месец, можеш да одиш секој ден. Леов ти е совршенство, само што е поскапо од Партизан, има многу повеќе справи и сите се нови, 8 тренинзи е 350 денари, 10 тренинзи 400, 12 тренинзи 500 итн, тренинзите треба да се искористат за 45 денови. Се фалат и од теретаната кај Црна Џамија, ама таму не сум бил и не сакам да коментирам од други шо сум слушал.А кај е боље да се оди во теретана ...во Гимназија или во Партизан? и ако знае некој колку пари се и коа има термини едно друго
Ако Леов ти е далеку,тогаш и таа у црна џамија отпишуј ја.Таа е упм,ептен е далеку,инаку добра е и работи по цел ден..Партизан само од сабајле ако можеш да одиш,на поручок не се диши,ептен е гужва.Одев во Леов јас...стварно немам зборови ама ептен ми е далеку..
Гимназија ја користиме само ние учениците. Барем лани беше така ама не ми се верува да имаат нешто сменето, оти таа е правена посебно за учениците.а во Гимнаизја...нели има после часеви навечер таму?
47 евра за двајца со појадок во Монтенегро.A колку чини едно ноќевање во тој мотел да не знаеш случајно и што, како има во собите ?