Велес

S

smart ass

Гостин
Белешани имам 2 512 РАМ 400мхз плочки инаку моменталноНе го Користам а тоа е добар PC со 2.8 пентиум и мегабајт кеш, Ве молам немојте да мислите дека се шалам но ете не го продавам.

Ако на некој/а му треба РАМ на пример ако е гејмер кај му ги дадам плочките.

(зачи не ги продавам туку ги давам...алтруизмот ме фаќа):) и си викам Налет:))

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
daj mi gi mene
da vidam eve ti se cukas po gradi a i pameten si kako sto gledam
eve pisi tuka za da znam
kaj nas vo veles se vika od vakvi calamdzii preku kur ni e
seljaci samo na zbor
neiziveani umrenici sto mislat deka se mangupi
ebati mangupot nepismen

A

AnFem

Гостин
И со оваков однос очекуваш некој да ти помогне или да се солидаризира?
Успех е ако убиеш алтруизам кај некој, ама уште поголем е кога оваквите мотивираат да ја насочиме енергијата и да се бориме против глупоста!

Да живеат троловите!

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Белешани имам 2 512 РАМ 400мхз плочки инаку моменталноНе го Користам а тоа е добар PC со 2.8 пентиум и мегабајт кеш, Ве молам немојте да мислите дека се шалам но ете не го продавам.

Ако на некој/а му треба РАМ на пример ако е гејмер кај му ги дадам плочките.

(зачи не ги продавам туку ги давам...алтруизмот ме фаќа):) и си викам Налет:))

Човеку ај пиши ми ПП јас имам машинче со 4ГБ рам ама на едно другарче многу ќе му помогнеш...бар ако ги даваш така да отидат у прави раце.. позз

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
и морам да потвртам дека Smart Ass ми ги даде плочкичите...да не викате вака нака..поштен чоек е :salut:

S

smart ass

Гостин
Не донесов извод од матично,ама на чело ми пише умно газе и ме препознаа:vozbud:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
Не донесов извод од матично,ама на чело ми пише умно газе и ме препознаа:vozbud:
Среќа капа не си ставил немало да се види ќе сте се разминеле, оти голем е велес :)

S

smart ass

Гостин
Не бе-баш капа носев:)

Ја му кажав личам на терорист со капче и ќе ме познаеш:vozbud:

Туку ДА велес е голем град во споредба со други...еве вда го земеме кавадарци-јас таму за 8 минути сум у центар а во велесов не е така али јбг кавадарци има подобар ноќен живот ама и во велес се подобрува али сепак имам приметено феномен во Велес СКУТЕРИ кинески кои имале јамаха и хонда мотор... чист трошок на долг рок(АПН се бољи ебаго али модата ги изеде:)) и ТИКО+матиз колку САКАШ и одредени горнинки каде не можат две коли да се разминат-пример Соколана а не верувам архитект да утнал најверојатно пред 40 години секој присвојувал де метар.де 30ЦМ и сега мака е горништето,има и повеќе такви(не можат две коли и тоа мали да се разминат)...за разлика од велесов кавадарчани Можат да си дозволат да возат поголеми коли а таму такси-то е Фолксваген Пасат,нова Шкода ама има и крнтии но Скутери нема толку-повеќе се на велосипеди.

Добра работа сега е што конечно во Градов малце заживеа спортот,а има потенцијал и фудбалери...ракометарките и с.л-ова е искра која треба да се поттикне,не знам дали од Општина финансираат нешто???

П.С Има ли тениско игралиште??

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
има ракометното е тениско сега(ама се игра и фудбал) многу е убаво уредено, и оградено е со ограда, и викаа у паркот уште 2 нови, ама неам отидено.

М

Мартин`

Гостин
Закон е направено тениското игралиште на поранешното „ракометно“ инаку и тоа до него што беше за кошарка сега е направено за одбојка, исто тука се погоди и новиот мини стадион (за тренинг) а блиску е салата и градскиот стадион + Партизан теретанава при што се формираше добар спортски комплекс во нашиов град конечно ..

Nik20

Член од
13 јули 2009
Мислења
5.465
Поени од реакции
6.792
ви работи ли мрежата на кејблтел?

Член од
2 октомври 2008
Мислења