Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
barem neka prati nekoj kontakt na pp telefon ili bilo sto drugo.....pozzz:smir:

Ајде бе да ја наредиме за дуле и коки утре во дискотеката ?

луге ај ако знаете кажете од кај можам да си купам трнарец,каниринец или папагал ??
знам имаше во булка има сеа нема
фала однапред :)

луге ај ако знаете кажете од кај можам да си купам трнарец,каниринец или папагал ??
знам имаше во булка има сеа нема
фала однапред :)

znam deka prodava eden covek na kojnik kanarinci i papagali, samo nemam broj da ti dadam od nego a ima uste eden tuka vo centar prodava samo papagali tigrici ako sakas mozam da ti najdam kontakt od ovoj vo centar.....zad sudot zivee....:salut:

го знам тој од којник ,ама ме интересирасе дали има продавници za papagali i kanarinci

и си најдовте папагали,канаринци бре....ни отиде договорот за собиранка,ги нема мислењата кога се договаравме :smir:

хахахаа ни отиде и крстот по Вардар никој не го фати...

Само во велес-на фејсбук отвориле група која се вика...да избереме нај ку***а велешка,и ставиле слики од млади чупиња...цццц..

Катастрофа-ОООЛООвоооо ТЕЕшкоТООО:vozbud:

Само во велес-на фејсбук отвориле група која се вика...да избереме нај ку***а велешка,и ставиле слики од млади чупиња...цццц..

Катастрофа-ОООЛООвоооо ТЕЕшкоТООО:vozbud:
претераа со тоа групите кој е најубав овде кој е најубав онде. а таа група за курвичиња сигурно е на некој исфрустриран дечко што неможе ништо да ебе па сеа криви му се курвичињата :)
p.s. девојчињата на сликите не се курвичиња, немој погрешно некој да ме сфати!

Видео кое ќе ве крене од столчето :)
прцорек gang стапуваат на сценa, тоа се најдобрите рапери од кои тони зен и слаткар можат само да учат :pos2:

Абе темава..кажете нешто ново???
Нели требаше да се собереме???

Стварно бе.Ко да умре темава... :toe:
Дај кажете некој нов трач...Нешто ново кој шо има слушнато!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom