Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
А па вие сите на диџеј ке дојдете, кур се тресе. Абе бегај таму не мачкајте очи.
Идел Кан у Ревелин, Марк Вилиамс, Мицајков само ја друштвото мое и две екипи беа. Сите кмишевте у Ноктурно на ретро пошто сеа ретрото е у подем нели?

Ааа не ме бива...јок....за диџеиште,ама си слушам електро,техно,хаус...

абе ојте сабота да видите журка шо е а не тука да кажувате диџеи воа ноа..лудница ќе биде ЛОЛ :uvo::nesum::nenene::tapp:

у сабота ќе има мишка парти :vozbud::vozbud:
испотени босански мишки и по некоја од околните села милино,каратманово,дурфулија,лозово...

абе ојте сабота да видите журка шо е а не тука да кажувате диџеи воа ноа..лудница ќе биде ЛОЛ :uvo::nesum::nenene::tapp:
па ајде да се загрееме
Поздрав од ДаунТаун до велешките дркаџишта-пијаничишта :cug:
со ф'лшивата јебозовна ефтина модерна турбо курва Јеца

абе не ме поздравуј мене...ја не сум шабан,поздрави ги тие шо беа таму....ја не сум од таквите

Ајде наредниот викенд шако или дадо полумента се очекува со најголемиот хит во последно време - Лепша од ночи! :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Ајде наредниот викенд шако или дадо полумента се очекува со најголемиот хит во последно време - Лепша од ночи! :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
не е шако роберт билбилов и уште еден го заборавив кој, ми стаса покана за настан на фејсбук.

инаку, србите имаат нова "пејачка" Ивана сељаков:pos2: едвај чекам да ни ја донесат :)

Викендов Роберрт Билбилов и Врчак барем таква покана ми стаса на фејсбук:)
бтњ: Хебоциг фала за поздравот јас бев у саботата:)

Викендов Роберрт Билбилов и Врчак барем таква покана ми стаса на фејсбук:)
бтњ: Хебоциг фала за поздравот јас бев у саботата:)

Жално што си бил. Да не бев при свест може и ја ке отидев...
али да го заокружам постов- ја сам лепша од ночи мој мирис у коси до неба ве носи и заноси! ебан факт е тоа.....:pusk:

кажуј импресии тогаш...да фаќаме малку сеир :vozbud:
:pos2::pos2:Стандард бе си ги почекавме до кај 2, пред тоа пуштаа музиче најмногу ремикси, после свртеа малку на македонско, дојдоа џогани, по дестина песни испеани си отидоа 1/4 од даун таун. Самтинг мор??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom