Велес

G

Gray Foxx

Гостин
А па вие сите на диџеј ке дојдете, кур се тресе. Абе бегај таму не мачкајте очи.
Идел Кан у Ревелин, Марк Вилиамс, Мицајков само ја друштвото мое и две екипи беа. Сите кмишевте у Ноктурно на ретро пошто сеа ретрото е у подем нели?

S

smart ass

Гостин
Ааа не ме бива...јок....за диџеиште,ама си слушам електро,техно,хаус...

I

InF3cTeD

Гостин
абе ојте сабота да видите журка шо е а не тука да кажувате диџеи воа ноа..лудница ќе биде ЛОЛ :uvo::nesum::nenene::tapp:

Д

ДаркхарТ

Гостин
у сабота ќе има мишка парти :vozbud::vozbud:
испотени босански мишки и по некоја од околните села милино,каратманово,дурфулија,лозово...

C

cige

Гостин
абе ојте сабота да видите журка шо е а не тука да кажувате диџеи воа ноа..лудница ќе биде ЛОЛ :uvo::nesum::nenene::tapp:
па ајде да се загрееме
Поздрав од ДаунТаун до велешките дркаџишта-пијаничишта :cug:
со ф'лшивата јебозовна ефтина модерна турбо курва Јеца

I

InF3cTeD

Гостин
абе не ме поздравуј мене...ја не сум шабан,поздрави ги тие шо беа таму....ја не сум од таквите

Д

ДаркхарТ

Гостин
Ајде наредниот викенд шако или дадо полумента се очекува со најголемиот хит во последно време - Лепша од ночи! :icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.493
Поени од реакции
6.902
Ајде наредниот викенд шако или дадо полумента се очекува со најголемиот хит во последно време - Лепша од ночи! :icon_eek::icon_eek::icon_eek:
не е шако роберт билбилов и уште еден го заборавив кој, ми стаса покана за настан на фејсбук.

инаку, србите имаат нова "пејачка" Ивана сељаков:pos2: едвај чекам да ни ја донесат :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Викендов Роберрт Билбилов и Врчак барем таква покана ми стаса на фејсбук:)
бтњ: Хебоциг фала за поздравот јас бев у саботата:)

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Викендов Роберрт Билбилов и Врчак барем таква покана ми стаса на фејсбук:)
бтњ: Хебоциг фала за поздравот јас бев у саботата:)
Жално што си бил. Да не бев при свест може и ја ке отидев...
али да го заокружам постов- ја сам лепша од ночи мој мирис у коси до неба ве носи и заноси! ебан факт е тоа.....:pusk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
кажуј импресии тогаш...да фаќаме малку сеир :vozbud:
:pos2::pos2:Стандард бе си ги почекавме до кај 2, пред тоа пуштаа музиче најмногу ремикси, после свртеа малку на македонско, дојдоа џогани, по дестина песни испеани си отидоа 1/4 од даун таун. Самтинг мор??

Kajgana Shop

На врв Bottom