Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
ја неам ништо против нив, иам против нивните навики!
навика број 1- цел ден лежат со овците и директно во комбето пут под ноге у даун таун.
бањање само летно време.
склоност секогаш да се закачат оти некој ги погледнал наопако, кршат и редовно се закачуваат со обезбедувањето!
немаат никаква култура и начин на однесување и уште сакаат некој да ги респектира абе ај!
:kesa:

они ти се причината за речиси сите тепачки, а најлошо од се е што секаде имаат свои луѓе во обезбедувањето. ги има насекаде и мн ме нервираат и точка да пиеш мочка:pos2::pos2::pos2:се изнервирав хахахха
немаат култура? а кој од нашиве кажи ми има култура па они само да се криви. никој. се е за од мало мовче и у вардар!

Кај има мобилари низ Велесов бе ? Една најдов тука кај болница што се врти, до пекарата Златни Класја, а друга карши поштата, до Депортиво кладилницата порано што беше, ама таму беше затворено. На друго место кај има ?

Кај старите златни класја....после соколана-те чека мобилара.

Абе даун таун и тепачки и босанци..ма не се само босанците виновни,и велешани се тепаат,уствари во даун таун и БУДА да го пратиш и он ќе скрене...а па кога имаше стриптизети:vozbud: хахахаха еден комшија шо нонстоп ја слушаше камон пуси лаверс-електро верзијата....цел се згрчи може доживеа оргазм кога ја виде...одблизу,абе запечен 18 годишњак пуу ебате шо правеше кога сите се тресеа,башка и маалски тресења налет на градско ниво...јбг:toe:

Ja mislam deka nema podosadno nesto od noken zivot vo Veles koga vremeto ne e pogodeno da se sedi negde na klupa.

Да не рече некој случајно дека у "шталата" нема да носат турбаши?

Adrijana Kameva and 27 other friends are attending club DOWN TOWN sabota 28.11.09--DjOGANI

:toe:

Ќе има фанови
ugly_girl.jpg
strong%20ugly%20girl.jpg
libertarian.jpg

И секако коефициентот за ова е 1.5,значи или фиксна..првата опција-ќутек

или кец и Х дупла шанса=групно пијанчење

genting%20drinking.jpg

Веројатно се работи за грешка,викаа Armin Van Buuren дека ќе идел:pos2::pos:
-Се знае бе кој го полни DT,шабанарија до гроба!!! :)

абе грешка сте вие! каква џогани нели гледате дека тоа е Ди Џеј ОГАНИ!
DJ OGANI:pos2:

тоооооо па тоа се чекаше да се донесе и шабаните од градов и околината да се испијанат,истепаат со босно моја кој патем ќе стасаат со организиран превоз и се на се ќе биде лудница :tapp:

Уште поубаво.Цела сељачана ќе се пресели таму и после мирна глава од нив у импакт. :pipi:

Се полејм и полејм генерации идат. Немогуќе е воа веќе. Проста идиотска маса на 17 годишни пичиња кои се скинати во некое WC во некој кафич и патетично привлекуваат 17-20 годишни пешлачиња без идентитет со надеж дека ке залапаат женско муце вечерта. Е тоа ти е ноќниот живот во Велес.
Импакт и Ноктурно такуѓере се. Се натпреваруваат кој подебилна музичка програма ке понуди за викендот.
Како нема некое мало клубче као Retox да се растеретиме од домородската велешка маса и да си ѕенѕаме на раат. Фак! Лајф ис крул...

САБОТА-ДЕН НА ШАБАНИТЕ ВО ГРАДОВ-СЕ СПРЕМА НАЈГОЛЕМИОТ КОНЦЕРТ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ВО ВЕЛЕС СО ГОСТУВАЊЕ НА ЏОГАНИ ВО КАФАНАТА ДАУН ТАУН.ЗАТОА СЕ МОЛАТ СИТЕ ШАБАНИ ДА СЕ ПРИСУСТВУВААТ НА ОВОЈ НЕВИДЕН НАСТАН,ДА СЕ ИЗОПИЈАТ,ДА СЕ СТЕПААТ СО БОСНО МОЈА ЗА СЕ ДА БИДЕ ТАКА ФИНО И УБАВО.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

САБОТА-ДЕН НА ШАБАНИТЕ ВО ГРАДОВ-СЕ СПРЕМА НАЈГОЛЕМИОТ КОНЦЕРТ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ВО ВЕЛЕС СО ГОСТУВАЊЕ НА ЏОГАНИ ВО КАФАНАТА ДАУН ТАУН.ЗАТОА СЕ МОЛАТ СИТЕ ШАБАНИ ДА СЕ ПРИСУСТВУВААТ НА ОВОЈ НЕВИДЕН НАСТАН,ДА СЕ ИЗОПИЈАТ,ДА СЕ СТЕПААТ СО БОСНО МОЈА ЗА СЕ ДА БИДЕ ТАКА ФИНО И УБАВО.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Заборави да ставиш "АПЕЛ ДО СИТЕ ШАБАНИ ВО ВЕЛЕС" :vozbud:

ааааааааа ова е немогуче! не ми се верува бе алоооооо место да донесат некој DJ асален они џогани лееееееее ќе се убијам еј. како што ми изгледа пак нема да одам и пак и пак и пак се додека не донесат човек на место! ке бидат без нашите пари кајганџии! и заслужија мислам, али ке надоместат сви остали велешани. ги мразам сите шабановци иако СИТЕ викаат не слушале таква музика!!!!!!

ааааааааа ова е немогуче! не ми се верува бе алоооооо место да донесат некој DJ асален они џогани лееееееее ќе се убијам еј. како што ми изгледа пак нема да одам и пак и пак и пак се додека не донесат човек на место! ке бидат без нашите пари кајганџии! и заслужија мислам, али ке надоместат сви остали велешани. ги мразам сите шабановци иако СИТЕ викаат не слушале таква музика!!!!!!

Драга ла лока... ако донесат некој DJ ќе немаат од кој да ќарат ти текнува? :pipi: на наша жалост тоа е суровата вистина.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom