Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Кој си ти бе пријателе ја тебе да те частам една мешана скара во центар во кафана Да Винчи. Да не си на крек бе пријател?

Инаку во центар најубава скара има кај Мешката, посебно тоа увијачите со сенф, мислам дека поубаво нешто немам пробано.

Печатна грешка, сакав да пишам дека јадењата се одлични не скарата, иначе кај е тоа Мешката прв пат слушам за воа?

Шо се случуе кај Аско Ас кај пазарот? Поминувам и глеам 20 алфи наредени, има нешто големо. :icon_lol:
А еве најдов шо било работаа...
http://www.kurir.mk/makedonija/vesti/117434-Clen-na-skopskoto-podzemje-od-Lisice-uapsen-vo-akcijata

Го уапсиле тој судијата што има црн мерцедес пред куќа паркирано, Ефремот.

Печатна грешка, сакав да пишам дека јадењата се одлични не скарата, иначе кај е тоа Мешката прв пат слушам за воа?

Боем. Над лалата 2 дуќања, до клучарот.
Стварно убава храна, само лошо е што внатре е готвењето и нема ресторанска туку биртијска атмосфера.

Aко може некој да ми препорача добра мобилара освен таа кај автобуска спроти мало мовче.
Ми се расипа iPhone 3 па да го однесам на мајстор.

Оди кај Басарот, под Авона. Докажан мајстор за мобилни.

Таблите за означување и нумерирање на улиците се изработени од фирмата „Раде Кончар”. Целокупниот проект чини околу еден милион денари.
ма немој да ме јебеш...

Таблите за означување и нумерирање на улиците се изработени од фирмата „Раде Кончар”. Целокупниот проект чини околу еден милион денари.
ма немој да ме јебеш...

делата бе, се знае како најлесно се лапаат пари :)

знае некој нешто повеќе за шамарниците што му ги плеснале на новиот градоначалник? :pos::pos::pos:

Кој бе го исплескал?

ма немој да ме јебеш...

Раде Кончар пред брзо време купија плац за фабрика во Велес. нјаверојатно имаат направено некоја компензација.

quote="AnFem, post: 5933740, member: 39567"]АНТИФАШИСТ! :pos:[/quote]

"Со мојата социјална помош ќе му купам и венец и крст и сандак"- се гледа одма дека е велешка школа хуманистов
:pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom