Кои други гости беа? Направија нешто глупост?хаха испеа еден саат и си отиде инаку добро беше имаше народ многу
Кои други гости беа? Направија нешто глупост?хаха испеа еден саат и си отиде инаку добро беше имаше народ многу
само тој и уште еден беше мислам Кацар така некако го викаа..Кои други гости беа? Направија нешто глупост?
Добро беше пееше околу саат и пол. Кацар беше со него.Кои други гости беа? Направија нешто глупост?
:pos2::pos2::pos2:zakon4e be6e na Bora
top si pominavme pozz do ekip4eto
А шо стана со тој шо падна.....нешто пуштија муабети дека си го голтнал јазикот???Еве и ја бев, а како шо видов имаше и многу гужва па можно е и некој друг од форумџииве да бил
Гласот а и нозеве ја ќе си ги најдам утре кај и да е
Не приметив, напред бев меѓу првите пред бина... може паднал се спрепнал, па се така така оди накај голтање јазикА шо стана со тој шо падна.....нешто пуштија муабети дека си го голтнал јазикот???
Абе на метро од мене падна и го изнесоа надвор. Лежеше едно добри 7-8 минути без да се мрдне:nesvest:Не приметив, напред бев меѓу првите пред бина... може паднал се спрепнал, па се така така оди накај голтање јазик
Епа кој им е крив кога немаат организам за пиење и пак форсираатАбе на метро од мене падна и го изнесоа надвор. Лежеше едно добри 7-8 минути без да се мрдне:nesvest:
Јас и медицината=Тарзан и компјутеритеЕпа кој им е крив кога немаат организам за пиење и пак форсираат
И брао за тебе, наместо да си му помогнел, ти си го глеам шо му е
ќе го ебаа ќе му помогне коа може сеирот да се фаќа и сеа на форум да се пишува....типична велешка појаваЕпа кој им е крив кога немаат организам за пиење и пак форсираат
И брао за тебе, наместо да си му помогнел, ти си го глеам шо му е