Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
Среќна Нова година велешани!
Ви посакувам да имате многу секс, а со сексот ке си дојдат здравјето, среката љубовта.
Новата година нека ни донесе некои нови и поинтересни промени во градов(со моја помош:pos2:), нека донесе помалку жртви на алкохол и дрога, помалку социјални случаи, повеќе вработувања...се најубо:)

Ве сака ЛуДаТа:back:

На некој годината му тргнала ''секси'' :smir:

Ќе го посетам градот за зимскиов распуст. Да се смени малце мора.. :)

На некој годината му тргнала ''секси'' :smir:

Тоа нажалост сеуште не го знаеме :wink:
Среќна Нова година велешани!
Ви посакувам да имате многу секс, а со сексот ке си дојдат здравјето, среката љубовта.
Новата година нека ни донесе некои нови и поинтересни промени во градов(со моја помош:pos2:), нека донесе помалку жртви на алкохол и дрога, помалку социјални случаи, повеќе вработувања...се најубо:)

Ве сака ЛуДаТа:back:

Кога веќе правиме муабет за жртви, вчера во одприлика кај 12 вечерта во близина на ОУ ,,Благој Кирков,, имаше смртен случај.Не знам дали е убиство или едноставно несреќен случај ама имаше полиција истрага ова она....

srekni praznici velesani..........kade vecer na kolede.......ke bide interesno samo da nema povredeni......:violent1:

ја мислам дека најубаво вечер за коледе е да си седнам дома,да си го отворам ќумбето да не биде без огинче и да си пијам :vozbud:

Јас за вечер Шоркатаун одам:) Ќе има љубов тоа дефинитивно:)

Туку дај нека помине Божиќ и пак да напраиме една собиранка првам во 2010 година. Се видов и со Дарк хакерот и он сака, така да ај кажете вие другите шо мислете:)

Хохохохо ја не организирам сега само ке кажам датум, време, место и толку...
А вечер ке се пејат мрсни песни ајдеееееееееееее јанко петел јаваше курот му се маваше хахаххахахх

дири дири дичка од лисица пичкаа, oд волови рогови куров ми се огори.
о о оо коледеeee.

п.с.Модератор овоа е велешка традиција, нема бришење безобразното тука :)

А вечер ке се пејат мрсни песни ајдеееееееееееее јанко петел јаваше курот му се маваше хахаххахахх

Крц, крц лубеница, на Јанкова воденица. Јанко петел јаваше, курот му се маваше. Две жени го гледаа, гологлави бегаа. Одоздола идат три жени, со пичките острижени. Јанковица викна, Јанко и го пикна. Оооо КОЛЕДЕЕЕ !!!

Ова велешаниве безобразен народ биле бре, срам да ви е!

Не организираш ама само овоа ќе кажеш...шо си ти :nenene: :helou:

поарно шо не организираш ти овој пат :pos2::smir:

Јас за вечер Шоркатаун одам:) Ќе има љубов тоа дефинитивно:)

Туку дај нека помине Божиќ и пак да напраиме една собиранка првам во 2010 година. Се видов и со Дарк хакерот и он сака, така да ај кажете вие другите шо мислете:)
Јас сум за:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom