Велес

• Креатор на темата Креатор на темата kurle
  • Време на започнување Време на започнување
pa bev da se vidam so edna drugarka i prv pat bev vo gradot malce se proshetav okolu naokolu i mi ostavi mnogu dobar vpechatok...kako san francisko e :helou:

а шо ми текна....Велешани дали го видовте новиот ТОП пар у градов....како татко и ќерка се :vozbud::vozbud::tapp:

не е 15-16 туку е 19 генерација ми е над мене живее комшика тања се вика...забегана е бе таа еј со 34 годишен алоооо..сега се рокаат коооо....

не е 15-16 туку е 19 генерација ми е над мене живее комшика тања се вика...забегана е бе таа еј со 34 годишен алоооо..сега се рокаат коооо....
Абе не е Венера глуп, девојчето е глупо. Само така за таквите. Да фанат браќата да ја силуат и да ми дое душичката.

па и 19 нека е...овој суртуков 34...се знае дека само за ебење ја има фатено...ќе му здосади и ќе ја однесе дома разебанка и шо после...

Па и пред тоа имаше со една одено ама таа беше помала, мислам дека сеа девојчето е 19, а тогаш била пред 17 години.

Ќе жали он за жена му ама џабе ќе му биде, така ќе остаре како куче, еден ден и малолетничките ќе го запостават:jaj:

Ќе жали он за жена му ама џабе ќе му биде, така ќе остаре како куче, еден ден и малолетничките ќе го запостават:jaj:

А извини која му беше жена?
да не го помеша ти со дејан?

Темава е пример за оговарање и фаќање сеир.Типично велешки:back:
Уште нешто гага да даваат и комплет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom