Велес

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Eве нешо шо успеав со гугл мапс да напраам :)

Ако пак неможеш да се снајдеш ќе ти објаснуам повеќe :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.902
не бе сега не е опасно, лошо беше на старата локација, со Тумпето ги делеше само патот:vozbud:
тупмето е цар! 2001 конфликтот кога беше со големи букви на врата напиша-не примаме Албанци и цигани!:pos2:

А

Ајсшутер

Гостин
тупмето е цар! 2001 конфликтот кога беше со големи букви на врата напиша-не примаме Албанци и цигани!:pos2:
Како на врата бе :pos: горе на тоа кај реклама што стои најчесто на продавниците имаше напишано не на вратата :D

C

cige

Гостин
Како на врата бе :pos: горе на тоа кај реклама што стои најчесто на продавниците имаше напишано не на вратата :D
И до ден денес стои тој натпис, ѕидовите му се целите наредени со слики од топлес сликани жени и еротски календари:pos2:

Член од
5 ноември 2008
Мислења
264
Поени од реакции
72
Eве нешо шо успеав со гугл мапс да напраам :)

Ако пак неможеш да се снајдеш ќе ти објаснуам повеќe :)
Готово, јасно ми е, подоле таму е Тутунска банка како што мислам....

Со колегиве од работа од Велес се договараме да седнеме некој ден и мене ми падна обврска да одберам :)))

S

smart ass

Гостин
А најнова информација е дека во дискотеката ќе има нов гостин,имено покрај фиксните турбофолк ТРОЛОВИ,кои чат пат се тепаа и со палки и ланци...сега на најновата журка ќе биде специјален гостин фреди кругер.

Ќе биде јако:vozbud:

можеби амебите ќе научат нешто:pos2:

Иди кај ДонТони, на рампата кај НовМост.:pos2:
ИИИИИ

Среќен пат.....у неповрат:wink:

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.492
Поени од реакции
6.902
на врата бе човек! во БК учев секое сабајле пред кафаната кај него бевме, парк имаше тогаш пред да го направат кејот!

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
bev vikendov vo veles super si pominav mnogu mi se sviga gradot a i lugeto:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom