Велат по дождот иде сонце. Дали?

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
И во зима има сонце...

..шо каса.

Така гледано и додека врне има сонце, ама не можеме да го видиме од многу капки. А во зима, баш така, има сонце и каса, ии во превод, и тоа малку ако се појави, ќе си речеш подобро да го немаше :)

нема да се правам паметен и да коментирам за темава...само ова...
се надевам дека за мене ќе дојде тоа сонцето веќе еднаш...:nesum:

по дождот сонце? ... нонсенс врне ке се скапе врнејки.. ке престане и чекаш сонце и ко за инат ке ти го спопика и пак ке заврне

Da, sekogas e taka, sekogas posle losoto ide dobroto no treba da se potrudime da go vidime...

Posle dozdot ide sonce se razvedruva ali doagja period koa pak is4eznuva sonceto i nastapuva dozdot....I taka se vo krug...

:wink:

Da, sekogas e taka, sekogas posle losoto ide dobroto no treba da se potrudime da go vidime...

Се согласувам... :smir:
Секогаш по дождот доаѓа сонце, само што понекогаш од солзите во нашите очи не можеме т. е не сакаме да го видиме ( зборувам за мене лично )

После дождот сонце???:toe: не знам за такво нешто барем за мене сеуште трае дождот. и трае... и трае... :toe: Ај барем се надевам дека еден ден ќе се сети дека треба и кај мене да изгрее???:tapp:

Секогаш, ама баш секогаш по дождот иде сонце, само што ние луѓето никогаш не се задоволуваме со малку и секогаш очекуваме најдобро од се. Затоа и неретко се разочаруваме.

za sekoe dobro ima i loso ama i vo sekoe dobro ima loso i obratno.mora da ima bilans.pa ako e se dobro kje ni stane dosadno:))
posle dozdot doagja sonce ama jas eve uste go cekam sonceto , vrni, vrni, do koga vaka nakisnav vekje, neka prevrni eeee..

Така е .. после дождот-сонце , после тоа пак дожд. Не прават тие дождови т.е. падови посилни и поиздржливи,пореални,не прават благодарни на сонцето.

А да , и уште нешто дур грее сонцето ....... Не летај високо,да не паднеш ниско-секогаш биди реален.

Ooo да,секогаш,ама баш секогаш лошото иде кон добро,или се претвора во добро,или завршува добро,секогаш по дождот иде сонце,не мора да значи дека ќе сјае многу,ама со оглед на претходниот дожд, се чини како во моментот сјае повеќе од било кога.
Штета што ова е важи за мене,после дождот кај мене иде бура,снег.Од лошо полошо,до толку полошо што плачам за претходното лошо,кое едвај сум чекала да пројде.

Секогаш..Како што таман сме постигнале се што сакаме,а нешто на крај секогаш излегува како што нетреба,така и од кога ќе сме разочарани и ќе мислиме дека ни нема спас за нешто,се случува некое,да не речам чудо..

епа мора да излезе сонце...кога ке настапи мрачната доба тогашп нема да има сонце

После дождот иде сонце , но прашањето е дали некогаш ќе престане да врне....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom