Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Im here without u babe.....
Oh kolku mnogu mi ostana nedokazano i sekogas ke mi bide maka sto ne sum bila vo moznost, a sakav samo da pouzivam uste malku so nego :( i ne znam kako da dopram do nego i barem eden den vo zivotot , smao uste eden da go slusnam...

...razmisluvam za nas,za toa sto sum ti jas na tebe...sto vsusnost pravime jas i ti?
ke dobijam nekad odgovor na ova sve,se nadevam...

Како и секоја вечер без тебе:baeh:

Вечерва овде без тебе сфаќам дека секундите се основната мерка на потребата за некого. Вечерва е подолга од вечноста и некоја минута.
Зашто не се укинат тие 24 часа на ден? И побрзо да дојде задутре...

вечерва без тебе...... досадно ептем:pipi: ама ќе изгледам некое филмче додека не се вратиш:tv:

Што кога по некое изминато време, по љубовта со која сте делеле се и до ден денес далбоко во себе ја сакате, една вечер, мизерна вечер, врне, вие слушате некоја депримирачка музика и се сеќавате баш на него/неа.И добивте можност да им кажете се...што би било тоа, кога реченицата би почнала...
Вечерва овде, без тебе.......

Се што ке посакам да и кажам е кажано во песнава :

Пак ќе речам, толку ми е исто што не си тука, дури и не примеќам дека постоиш, или дека си постоел, затоа што не си тука се разбира, па крај краева никогаш и не си бил, единствено празните зборови кои се разбира се транспарентни како и твоето его. Рецептот беше неуспешен тоа да му го кажеш на твојот готвач кој го модифицираше и декорираше тоа его. А на малечкото врапче на рамо што ти стои да му најдеш женско врапче, зотоа што твојот најголем страв е сега вистина. Вечерва се прашувам зошто не ми е важно што не си тука? Пу бе, па знам зошто не ми е важно, затоа што никогаш и не беше.
Аххх убаини. Идила. :pipi:

Учам развојна да му се невиди..и се сеќавам на неколку дена пред матура и ветувањето кои си го дадов себе си.. Тогаш ми падна чудно...ми дојде ниоткаде,а денес ми е совршено проклето јасно дека го направив за твојата сегашност,за твојот живот,за твое добро.
Вечерва овде,без тебе го молам небото за среќа и многу ѕвезди.

Ќе се вратиш. Времето отчукува.

А потоа ќе видиме.

Не знам што да мислам... Не плачам по тебе, не ги одбројувам деновите... Едноставно е опуштено и без притисоци.

Се надевам дека убаво си поминуваш и дека ќе се вратиш со нови искуства, среќна и задоволна.

А понатаму ќе видиме што тоа ќе значи за во иднината.

:back:

..iskreno neam pojma kako se osekjam...Me zezna gadno,me razocara premnogu a ipak kako da mi e seedno sea...Ne znam zasto vakvo nedefinirano cuvstvo imam..ne e bitno...ajt poz :salut:

Ајде иди си, аман веќе, утре треба да го зграпчиме денот!:love2:

се чуствувам осаменко и знам дека знаеш......сега можеби нанкаш и мислиш на мене, а можеби и не , но како и да е знам дека барем еднаш во денов мислеше на мене, кога зборевме.......се надевам и повеќе пати помисли после тоа затоа што знам дека јас помислив на тебе, како и секој ден :pipi: Те чекам утре да збориме бебуш и ќе ми недостасуваш до тогаш :back:

Вечерва овде без тебе...

БАШ МИ Е СУПЕР

(не е заебанција ова)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom