Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам на тебе цело време... Се надевам и ти го правиш тоа... Сакам да те видам, да те гушнам како оној пат.... Сакам да бидам со тебе.... Ама сакам и ти да го чувствуваш истото....

Вечерва овде без тебе ...
конечно сфаќам колку силно ми требаш и колку многу само те сакам.Ти ветувам сонце, нема да дозволам никој да не повреди, најмалку јас.

...ne rekov deka nesto ne e vo red...samo ne mislev deka ke se umoris od mene...pokraj se...

Вечерва овде без мене о ова де без тебе:vozbud:си поминав многу лудо и незаборавно:cug::ojea:

вечерва не е дека бев без тебе, ама сега ми недостигаш..сакам да биде како на одмор, да се гушкаме по цела вечер и да си праиме муабети додека не заспиеме од смеење..ах како ми недостигаш, барем стави се на мсн, доста ти се филмови:)

Вечерва овде без тебе ...
Со надрвен Џони... Кај да одам...Шо да правам... Да го фатам, за глава да го давам...Ама досадно е сам тоа да го правам.. :drk: Антил ви мит аген.. офкорс

Blow my horney horn :pusk:

Вечерва овде без тебе, седам како загулена, гледам во една точка на таванот, и сум нервозна оти уште долги два месеци нема да те видам.
Вечерва овде без тебе, со сеќавање, повторно го живеам она што го имавме, и не признавајќи никому, себично ја замислувам иднината. Само јас и ти.
Те сакам.

Вечерва овде без тебе седам и неможам да замислам дека те загубивме засекогаш.

Како да те заборавиме ?
Како да ги заборавиме тие прекрасни моменти поминати заедно ?
Како да ги заборавиме тие 3 години среќа и радост ?

Како да ги заборавиме моменти ?

Засекогаш ќе останеш во нашите срца !

вечерва овде без тебе... гледам дека сум непотполна личност, дека ми фали барем половина од срцето.
дојди и исполни ја таа темна празнина
п.с. купи грицки:pos2:

Не е вечер уште, сепак морав да пишам..

...овде, без тебе , УЖИВАМ !!!!!!

:je:

Вечер ќе се направам купус за тебе :pipi: чисто од љубов!
Ајде поздрав, а и ти можеш истото да го направиш и да уживаш :wink:

Вечерва овде, без тебе...супер ми е еј :)

Вечерва овде без тебе... Исто како со тебе. :nesum:

...вечерва....
овде......
без тебе....
не е исто како вчера , завчера и останатите денови и вечери СО ТЕБЕ:back:

Вечерва овде без тебе, празно ми е се. Ми требаш ептен...:wub:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom