Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
И што втор ден јас овде тебе те нема.....епа ќе те нема и од мојов живот уште мааааалку само уште мааалку What Goes Around Comes Back Around-ALWAYS срц ALWAYS ти го докажав тоа еднаш еве сека пак за век и веков(уште Амин фали овде е*аго)

Вечерва овде,без тебе...искрено,не ми е сеедно...Навистина би сакала да сум до тебе,но гордоста ми е поважна.
Ми се мешаат мисли,ми се мешаат чувства,ми се мешаат букви.
Ќе издржам,знам.Нема да ме скршиш,нема да ти дозволам.
Ќе заборавам дека постоиш,па макар и...
И онака нема комуникација меѓу нас,дај Боже уште повеќе да ја снема.
Мене животов почна да ми се меша у пм,да да сега може ќе ми биде многу полесно да заборавам дека постоиш и ќе ти идам ептен благодарен за тоа,нема комуникација нема љубав јебига
пс.Crazy фала за ова болдов не требаше и јас да го пишувам,I'm not alone :pos: :pos:

Vecerva ovde bez tebe. . . mi trebas, sakam da si sega do mene, sakam da sme zaedno i da bide se kako sto bese vcera.
Ama ke izdrzam, nema vecerva da potkleknam, ke cekam ti da bides toj sto pak ke go napravi prviot cekor. Srcence-ce-ce-ce mi nedostigas veke u .... :vozbud:

Се курчам што мора да сум утре втора смена и нема да можеме да го глеаме филмот... :sport2:

Vecerva bez tebe.... kako i mnogute veceri koga ke se setam deka mnogu se ljubeme i prosto ne mi e jasno kako mozevme se da unistime za samo eden moment so samo edna kavga i premnogu nepotrebna gordost od dvete strani, no mozebi i zatoa se ljubevme strasno zatoa sto nikoj od nas ne znaese da popusti. Zivotot odi ponataka, ne nauci da ziveeme eden bez drug, vremeto gi lekuva ranite no nikogas ne zarasnuvaat dokraj, jasno ni e na dvajcata deka nikogas poveke nema da bideme zaedno .........sto i da kazam poveke ke bide besmisleno edinstvena moja vistinska ljubov dosega. Zbogum

Vecerva ovde bez tebe mnogu e tesko i..., no ke soberam sili i ke izdrzam ( iako ne znam od kade):toe:

Вечерва овде без тебе...искрено не знам ни дали ми недостигаш. Привикнувам да бидам без тебе. А толку проклето ми недостигаат твоите допири и бакнежи...И ми недостига да ми се јавиш точно на полноќ и да ми кажеш да излезам само на кратко. Ти текнува и на тебе нели..? Ми оставаше бела ружа на оградата и стоеше на балконот се додека не ја земев. А потоа се симнуваше за да ми го подариш најубавиот бакнеж за добра ноќ...
Ама и тоа мораше да заврши... и двајцата знаевме. Ти мораше да се вратиш таму каде што немаш никој. Јас останав овде, сите се околу мене а јас сум пак сама. Ми фали некој дел, нешто што не е мое... И тебе ти фали истото...знам.
Сега се прашувам што ќе биде кога ќе дојдеш повторно? Мислиш дека ќе биде исто? Ајде да се соочиме со фактот дека можеби нема да биде како што беше...можеби чувствата ќе избледнат што е поверојатно. Тешко е...барем да се скаравме за нешто. А, не можам да ги прекинам контактите со тебе... Не можам или не сакам? А можеби и не сакам да дознаам...

vecerva ovde bez tebe ,gi slusam pesnite sto mi gi pustase na msn i mi kazuvase kolku mnogu me sakas (ne veruvam vo toa).Mi nedostasuvas najveke na svetov i zarem morase da zamines tolku daleku , podobro da ne se videvme pred da odis i onaka ne vredi veke nisto od ovaa vecer te ostavam zasekogas!

Вечерва овде без тебе . . . ми недостигаш не велам не, ама знаев дека многу се мали шансите да се видиме, така да не сум нешто многу разочарана.
Сепак, ти го слушав гласчето еден цел добар саат и тоа беше доволно за да ми ја разубави вечерта. Ај сега еве ти еден :back:

Vecerva bez tebe sedam sam, slusam pesni i razmisluvam.
Razmisluvam, dali vredis za tebe covek da razmisluva. Po seto toa sto mi go napravi.... Ne sakam, a ne mozam da prestanam. Tesko mi e vo momentov.

вечерва овде без тебе....се обидувам да преживеам...без твојата топла прегратка..без твоите слатки бакнежи..без вниманието кое некогаш ми беше посветено...сакам да заборавам но неможам...не е лесно...скоро секоја вечер се потсекам на тебе...на спомените....секој дел од градов има посебно значење за мене...затоа што се ме потсека на тебе...секој дел...има оставено трага во моето срце...секогаш ке ме имаш...ке имаш дел од моето срце...каде и да си...со која и да си...знај...сеуште ми значиш и сакам да ја видам твојата насмевка...која и во најлошите моменти ги претвараше солзите од тага...во солзи од радост....каде и да си....ти поаскувам се најдобро....иако ме повреди...чуствата се сеуште тука...исчезнуваат...секој по свој пат...со надеж дека некогаш ке те сретнам пак.....само за тебе....XXX

Вечерва овде без тебе, седам и си ја дрецкам глата оти воопшто почнав нешто со тебе, кога знаев дека нема шанси нешто да испадни...
За џабе се нервирам и уште се надевам дека можи во иднина нешто да биди..И џабе си ја трујам душата со спомени од кој не можам да избегам, ниту пак малце да заборам..И да знајш..Секогаш ќе те памтам..посебно твојата насмевка..Имаш најуба насмевка на цел свет..И сега, ко ќе ми текни дека мора да заминиш, како да се откинва еден дел од мене и од моето срце..:(:(Те сакам..

Вечерва овде, без тебе се прашувам што ќе испадне од целата оваа збрка! Знам дека не е фер кон мене и знам дека не е фер кон тебе ама... Можеш да ме разбереш, нели мило? Мора така да биде за да се средиме и се да испадне како што треба на крај. Мислам на тебе! :*

Vecerva ovde bez tebe... bolna nok, nok kade tagata preovladuva... mnogu stihovi posveteni samo za tebe, mnogu taga imam vo dusava zaradi tebe, dali nekogas se ke pomine?!

I want to spend my lifetime loving you
If that is all in life i ever do
I will want nothing else to see me throuhg
If I can spend my lifetime loving you...

Idiotu... ja slusam ,,nasata" pesna, lele kolku e samo prokleto dobra, kolku samo imame preubavi momenti, sekoja pesna me potsekja na nasto, na nesto nase...

Look into my eyes you will see what u mean to me... se sekavas koga mi se javi i mi ja pusti ovaa pesna... da poglednav vo tvoite oci, najprekrasnite oci sto postojat na planetava, najubavite sini oci... veke ne mozam da gi gledam, veke ne me gledaat mene, zasto ne sme zaedno...

a na always se sekavas? jas da... kako da ja zaboravam taa vecer?! i ova bese ,,nasa" pesna... bevme sami, gusnati, vo pozadina idese ovaa pesna i nie dvajca rekovme deka ce bideme zasekogas zaedno... a sega?! :( zarem tolku lesno se otkaza od mene, tolku lesno me pusti da zaminam, zarem ne znaes da se boris za nesto sto go sakas?! jas znam... i znam deka dovolno napraviv, ti bese kriv i ti trebase ovoj pat da prezemes nesto od obicno javuvanje...

Kako da zaboravam se?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom