Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде, без тебе...беше прекрасно додека беше со мене, но шит хепнс...
Драго ми е дека си прашал, дека барем малку од малку ти е гајле за мене...и криво ми е што се деси све што се деси...не ми беше тоа целта, но на крајот на краиштата...
Еден ден кога ќе бидам полнолетна.
Сега само ми недостигаш, вака сама, без тебе.

Вечерва овде, без тебе... се прашувам дали работите ќе бидат исти, дали јас ќе бидам иста....

Вечерва овде без тебе...леле се досадувам многууу...
не е исто откако отиде таму и нема кој да ме нервира сеа...just pls come back:smir:

Вечерва овде без тебе...продолжувам да се надевам дека вистинските нешта сепак остануваат на крајот,како доказ за нашето сомневање.
Но знам дека ова чувство е вистинско.И тоа е доволно.
:smir:

Вечерва овде,без тебе.За прв пат те нема до мене,те нема во градов...те нема ни под мојот прозорец да стоиш на дождот.
Сега сум сигурна дека ми недостигаш,дека не можам без тебе,сигурна сум дека те сакам....
знам дека мислиш на мене,но сакам да знаеш дека и твоето бише мисли на тебе ,среќна што те има со солзи радосници во очите.
И нека музиката на овој летен дождец ти ја пренесе оваа порака која никогаш не успеав да ти ја кажам во очи.те сакам,злато

Odbrojuvam... Pocnav od brojot 20 - vecerva e brojot 4. Uste 4 dena do povtornata sredba so tebe. Kolku sporo i tazno pominaa predhodnite broevi. Kako se smaluvaat taka me faka pogolema panika.
Sto ke bide ponatamu so nasata igra na macka i glusec. Dali seuste ke ja igrame ili ke se predades konecno.
Vecerva ovde, bez tebe razmisluvam dali ke dozvolis da ti se priblizam dovolno blisku za da go osetam tvojot parfem, mirisot na kosata ili veke nekoj drug go storil toa tamu kade sto bese do sega.
Ne znam sto da mislam veke... No ke pominat i ostanatite 4 broja. Ke bidam hrabar i ke dozvolam srceto da prozbori. Se nadevam deka, koga ke se vratis, ke mi kazes "mace-do kade stignavme" i deka nema poveke da razmisluvam na toa "Vecerva ovde, bez tebe...".

ги гледав сликите од тебе... дури и таа што ми е во паричникот...
се замислувам,ми лета паметот накај тебе...онака мислам кај си,што правиш,како си поминуваш....
несакам да ми недостигаш...барем не толку многу!

вечерва овде, без тебе...мн ми е досадно...и мн ми недостигаш..

Вечерва овде без тебе сфаќам дека можеби и не те имам толку колку што мислам.Толку си ми блиску,а пак си далеку.Ах ме измучи,баш мислев нема да тргнам по тебе.Ај гледај да играш паметно,да не бидеш како другион што е глупчо!!!

....е неверојатно досадно.

Вечерва овде без тебе...те видов вечерва...пред 2 саати...но сепак ми недостигаш веќе...колку имам многу нешта да ти кажам...но едноставно не се наоѓаат зборови за нив...те сакам само изгледа како да не е доволно...

samo te gledam na sliki...se potsekam na spomeni ..i za zal pak mi nedozsigas..lambus mi falis i ti na mene:((((

...(scratch that), е неверојатно забавно!!! ОМГ!

Се прашувам што правиш таму,дали ти текнува на мене?Ајде нека дојде 30 и да не се замарам веќе.Само ако си ми избегал пак негде!!!Ми фалиш,мислам си знаеш тоа:back:

Сабајлево овде без тебе... Плешам Sims бејбе! :music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom