Вечерва овде, без тебе...

• Креатор на темата Креатор на темата Сатори
  • Време на започнување Време на започнување
Вечерва овде без тебе...ме боли курот за се и многу ми е фино....бајбај....

Вечерва овде, без тебе, мислам на нас и ми недостигаш бескрајно!

Фалиш ми, ама још малко само.. :pipi:

Сакам да сум нурната во твојата прегратка и дишејќи го твојот мирис (Мартин фраганс) да заспијам...

Не знам дали ќе издржам вечерва без тебе...

Се би дала сега да замижам и кога ке ги отворам очите ти да си пред мене.Така силно би те гушнала и би ти кажала дека премногу те сакам:back:

Аааууууу не се издржува без тебе беееее ...

Ај, ќе преживеам некако до утре ...

Вечерва овде без тебе, во последниве 15 минути :) Само што си замина посакав пак да бидеш до мене.

Вечерва овде без тебе, се молам времето да ми пројде што побрзо за да можам пак да те видам, не си ни свесен колку ми значиш...знам...ама ке видиш ти во април :party3: :cheeky1:

Вчера овде без тебе,вечерва овде без тебе,утре овде без тебе...АааААааАа......Ќе се мрднам....

Размислувам за нас.... Дали сакам да бидам со тебе? Дали тоа што го разбрав е вистина? Зашто ако е, испаѓа дека ме искористуваш... Морам да дознаам, некако... Ми требаш, сега кога го изгубив него, ми требаш ти, ми треба рамо за плачење... Ама те нема... И така си седам сама и продолжувам да размислувам и да размислувам....

Уште не е вечер ..али ми се пишува на темава ..

Ми недостигаш ..вчера не сакав да заминам дома ..да можев да го допрам времето , ќе го направев тоа ..
Не можам да опишам како се чувствувам кога си до мене..
Интересен беше моабетот на почеток , ама после , кога почнавме да зборуваме на онаа..сериозната тема ..се натажив малце.
Не сакам да заминеш ..иако има време , сепак..
Убаво беше кога ми рече ќе ме чекаш уште некоја година да тргнам и јас на факултет , па ќе бидеме заедно и таму ..и тогаш ..
Те сакам многу ..и верувам во нас ..

Да.Отсега па натака.Подобро е за мене тоа.
Ти знаеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom