Вебстраници и програми за бесплатни MP3 песни

• Креатор на темата Креатор на темата Word$haker
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.244
Поени од реакции
964
Локација
Скопје
Ај сите што знаете некоја веб-страница од кајшто може да се симнуваат мп3-ки предложете ја тука, при бидејќи P2P програмиве одат кон гаснење една по една, а па на факултет единствен начин за симнување е само од веб! Мој предлог: http://www.seekasong.com

има и едно програмче интересно на download.com се вика mercora, големо е 55 килобајти, само напишеш песна или артист, ти отвара песни од него и слушаш онлајн

Гижо напиша:
има и едно програмче интересно на download.com се вика mercora, големо е 55 килобајти, само напишеш песна или артист, ти отвара песни од него и слушаш онлајн
Ееј џабе ми е така. Дај дадете класична веб-страна со симнување, ова вака on-line не ми врши работа.

Јас би ти дал еден предлог! Користи Мирц. Канали #mp3quebec,#mp3oldies

хм...веб страници? Има два интересни блога кој моментално не можам да ги најдам. Инаку може тука да помине и www.nostalgija.com

Fala vi na site, ke gi proveram prvoto idenje vo internet-kafe. Inace tuka na fakultet samo Internet Explorer e ovozmozeno, taka da se ostanato (P2P, mIRC, Mercora - dzabe).

Еве де

Едитирано од вардарче дефинитивно е најбоља

Едит: Жалам морав да го едитирам линкот, оваа страна е сопственост на една друга warez страна, а такви се правилата забранети се линкови до warez страни.

Поздрав

еве ви една добра страница за тие шо несакаат српско шо им треба секаков вид на странска музика
www.emp3finder.com:cuc:

Еве ви една интересна адреса за симнување на мп-3 на која има и други линкови, ако ја нема таа песна што ја барате на оваа адреса.

http://www.emp3world.com/

software za mp3 download

Aj ako moze malce pomos.Mnogu sakam da pravam download na muzika od internet ama so programite sto momentalno gi koristam toa i ne e tolku efikasno.Momentalno jas koristam Warez i ponekogas Morpheus ama ne naogaat bas sve sto sakam.Ako imate nekava sugestija za nekoja podobra programa pisuvajte.Uslov e da moze da bide simnata od net.

ares, оваа земи ја зашто не одзема од конекцијата додека даунлоадираш, можеш слободно да сурфаш

можеш а го најдеш на download.com, бесплатен е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom