Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.534
- Поени од реакции
- 35.575
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Да, Ctrl+Enter или Shift+Enter, пробај не сум сигурен кое беше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да да се види зш видов влегоа некој што имаат искуство со htmlStalingrad напиша:Не сум баш експерт. Инаку, признај овој последниов пост ти беше онака колку да се гледа темата на кајгана индексот.Јас ти велам да направиш повеќе HTML страни и во секоја страна како поголема слика да се гледа една од горенаведените. Единствен проблем тука е тоа што малите слики ќе треба повторно да се вчитуваат од серверот, а тоа би им пречело на корисниците кои не користат брз интернет.
Абе јас така имам направено сега за сега во друг сајт да се отвора сликата на клик. Ама сакав во истиот ама во рамката. Ок нема везе ќе го средам некако.Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.
Однапред ви благодарам за помошта.![]()

Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.
Дефинитивно да почнеш со Dreamweaver зошто едноставно е најбољи! На почеток ќе се швркнеш кога ќе ги видиш сите прозорци и сите копчиња но после малку чепкање ќе сватиш колку е едноставен за работа. Обични (не многу сложени) страници ќе можеш многу лесно да направиш а за нешто потешко ќе мора да прашаш на форумов и кој знае ќе ти помогне.Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.
).