Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.396
- Поени од реакции
- 35.036
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Да, Ctrl+Enter или Shift+Enter, пробај не сум сигурен кое беше.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе да да се види зш видов влегоа некој што имаат искуство со htmlStalingrad напиша:Не сум баш експерт. Инаку, признај овој последниов пост ти беше онака колку да се гледа темата на кајгана индексот.Јас ти велам да направиш повеќе HTML страни и во секоја страна како поголема слика да се гледа една од горенаведените. Единствен проблем тука е тоа што малите слики ќе треба повторно да се вчитуваат од серверот, а тоа би им пречело на корисниците кои не користат брз интернет.
Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.
Однапред ви благодарам за помошта.![]()
Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.
Дефинитивно да почнеш со Dreamweaver зошто едноставно е најбољи! На почеток ќе се швркнеш кога ќе ги видиш сите прозорци и сите копчиња но после малку чепкање ќе сватиш колку е едноставен за работа. Обични (не многу сложени) страници ќе можеш многу лесно да направиш а за нешто потешко ќе мора да прашаш на форумов и кој знае ќе ти помогне.Eko1 напиша:Имам солидно знаење од Photoshop ама абер немам од web линкање... html.... php.... и тнт.... што би ми препорачале кое програмче да го користам.... да можам да си направам све во Photoshop.... да ги зачувам како gif и jpg па после да го склопам сајтот во тоа програмче.... да е нешто полесно за додавање линкови, страни и све што би ми требало да си направам еден нормален web сајт.