Ваучери за компјутери (повторно)

• Креатор на темата Креатор на темата head
  • Време на започнување Време на започнување
Како што рече Ивановски за разлика од минатата година кога вредноста на ваучерите изнесуваше 12.300 денари оваа година вредноста на ваучерите ќе биде 15.500 денари.

Зашо бе на сите не даваат :)))

ја док стигнам по 50 иљади ке даваат јеее:))
ај со среќа да си ги трошите

За убо,за арно да е.Браво за Владата.:aplauz:
Јас минатата година се опарив со ваучер.

Лошо ќе е да важат само за цела конфигурација, а не и за било какви компјутерски производи/делови.. не ми треба седми компјутер, ама и те како ми требаат графичка и USB стик =/

Лошо ќе е да важат само за цела конфигурација, а не и за било какви компјутерски производи/делови.. не ми треба седми компјутер, ама и те како ми требаат графичка и USB стик =/

па продај го ваучерот на некој што сака да земе цела конфигурација и ќе си земеш тоа што ти треба, така лани направи братучетка ми и си ги зема парите за неа!!!!иначе браво за влада.....ај догодина уште повеќе да ги покачи:pos2::pos2::pos2:честито на сите што ќе си земат ваучер!!!!!!!!!

15000... И што ке земам со нив? Графичка само... :(

EDIT: Не бива ни тоа. Ке треба цел писи да земам од таму. Е нема шанси, не фала не ми треба.

Епа сеа...праат продавнициве конфигурации и за толку. За еден студент да си прај семинарска на ворд и да шалта интернет добри се.

То Цецо, лап топ со доплата, нешто мрсно, ипак фала, 250че кој ти ги дава :pos: таман у прав момент
Кој не добива , има право да се љути и да мрчи кекекеке

Uf uf...blazesivi 250 eura koj ti dava.Aj pa zdravje boze jas koga ke vtasam do apsolvent neka gi napraat po 500 eura :D:D:D

А знае некој кога ке почнат да ги даваат ваучерите? :icon_roll:pipi:

Исто како лани, супер, 250 евра и плус да си доплатиш и ете ти компјутер или лап топ. Лани беше супер организирано и скоро сите фирми за компјутери потпишаа договор со Владата. Само да знаете дека неможе да се препродаваат ваучери.:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom