- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.922
Јанкуловска прднала не се вознемирувајте. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Pa selo, sto sakas...И јас во Ново Лисиче ништо не слушнав.

Не бе не си и јас ништо не чув.какво пукање бе шо трипате? како тоа ја нишо не сум чул?
единствен сум?

ова со најава беше некаде или?!Денеска во 12:00 пак ќе имало..![]()
Да, ќе имаат парада денеска АРМ во Центар и пак ќе има пукање само овој пат повеќе пати.ова со најава беше некаде или?!

не тоа,туку каде прочита , каде чу за оваДа, ќе имаат парада денеска АРМ во Центар и пак ќе има пукање само овој пат повеќе пати.![]()
Па на вести вчера и еден што работи во армија како потпоручник ми потврди.не тоа,туку каде прочита , каде чу за ова
Ова не е ништо во споредба со тоа кога беше магацинот во Албанија, тогаш тоа беше јако и паника голема додека се дозна што како.па во нормална држава се’ оди со најава неколку дена унаред, а не слушај и чудисе што може да биде
дали преку ТВ, радио, па крај крајева и некој мобилен оператор ќе се заземеше за тоа или било што следно и преку смс ќе ги информираше граѓаните( кога веќе знаат да ти ги отекуваат јај*ата со оние нивни досадни пораки )што да не и ова

без разлика- тогаш,сега или утреОва не е ништо во споредба со тоа кога беше магацинот во Албанија, тогаш тоа беше јако и паника голема додека се дозна што како.
Еве: http://forum.kajgana.com/threads/Што-рокна.16989/ Јас тогаш не сум имал интернет ни сум бил на форумов, кога читав овде се смеев..