H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Ете наредникот кажа, сега форумџии мислете дали после мене ќе пишувате уште.доста ај
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ете наредникот кажа, сега форумџии мислете дали после мене ќе пишувате уште.доста ај
А бе грешка си, грчиштана у 2013 ќе ја прават инвазијата, како што не извести извесен агент из Бугарске.

ма неам појма бре брат.. ако се дешава у центар до бутел звукот не стига јбгхаха- изгледа единствен
како можеше тоа да не чујеш?!
ма неам појма бре брат.. ако се дешава у центар до бутел звукот не стига јбг
добро е не сум јединиИ јас во Ново Лисиче ништо не слушнав.

Е добро де ништо страшно не си пропуштил. Помини накај Чаир вечерва може ќе има со калаш нешто.ма неам појма бре брат.. ако се дешава у центар до бутел звукот не стига јбг

тоа е секојдневие у чаир де... нешто на што е навикнат народот тамуЕ добро де ништо страшно не си пропуштил. Помини накај Чаир вечерва може ќе има со калаш нешто.![]()

У право си ...требаше одма до подрум да го вадам радарот...шлемот на глава ...да се качам на Аце и да го лоцирам nulta местото.Мора посебна тема за пукање?
Коа се збори за тоа дали би ја дал душата за македонија прв си, а сеа наместо да излезеш да провериш кој е шо е одма тема на форум. Така се брани држава?
еве сега повторно се слушаатма неам појма бре брат.. ако се дешава у центар до бутел звукот не стига јбг
Убав огномет.
Хахахахахахахах е сеа ја тупна на ВИСТИНСКИ НАЧИН!Нека не се надеваат, светот ќе го снема во 2012, а тоа е уште малце.. Ние пошто сме назад 100 години ќе ги надживееме Грците и конечно Македонија ќе нема соседи ( барем на 100 години).
И јас во Ново Лисиче ништо не слушнав.