Вашите нокти

10927893_10204736270779018_651801114_n.jpg
нашљакав нешо

tumblr_mppui7WGdJ1rsyzwao1_1280.jpg

Последно шо иам зачувано :(
Чув за некое лакче за зацрвснување од ДМ, демек се става 4-5 дена по еден слој, па се бришат.. и така неколку пати.
Го има некој? Работи?

Последно шо иам зачувано :(
Чув за некое лакче за зацрвснување од ДМ, демек се става 4-5 дена по еден слој, па се бришат.. и така неколку пати.
Го има некој? Работи?
Јас го имам , на Eveline е 8 in 1 , земи го тој е боље , за разлика од тоа дијамантот како и да беше

Што им фали на моите?[DOUBLEPOST=1420740526][/DOUBLEPOST]SAM_0055.JPG

Attachments

• SAM_0055.JPG
    SAM_0055.JPG
    369,1 KB · Прегледи: 5
Јас си ги групирав некако ноктиве. Од времето кога повеќе им посветував внимание. :noze:
Првиве се сликани со дигитрон :P
Collage.jpg
Овие се вештачки, што сама сум си ги лепела со брз лепак. :X3:
Collage.jpg
Овие се изматизирани.
Collage.jpg
И овдека има од све по нешто. :D
Collage.jpg

Вакви ми беа периодот март-април-мај. И мислам никогаш повеќе нема да ставам гелни нокти. Орлишта. Ем сметаат, ем лом ми ги направија моите нокти. Сега ми се со стандардна големина, помалецки, еднобојни. :D
(слабо ги корнам тие од страните, кај ноктот) :X3:
IMG_0003.JPG
IMG_0005.JPG 11287114_999413663434304_586749812_n.jpg

Eden mn korisen sovet..
Zosto koga imate siroki nokti vie devojkite gi lakirate od kraj do kraj (levo--desno mislam)?
Ostavete malku prostor od levo i desno, ke napravi noktite da vi izgledaat poprirodno i prstite podolgi ke vi izgledaat :)

Eden mn korisen sovet..
Zosto koga imate siroki nokti vie devojkite gi lakirate od kraj do kraj (levo--desno mislam)?
Ostavete malku prostor od levo i desno, ke napravi noktite da vi izgledaat poprirodno i prstite podolgi ke vi izgledaat :)
Јас имам поприлично широка плочка, имам видено некои дека така се лакираат. Од лице ми изгледаат убаво, ама од страна кога ќе си ги видам, малку грдички ми личат. Сепак пробав да не ги налакирам до крај, ама пак скоро до крај ги налакирав. :X3:
photocat.jpg

Just-beclause-swatch.jpg

OPI има совршена текстура, трајност и незаменлива четка за прецизност. Меѓутоа, ништо од ова нема смисла ако ноктите не се претходно средени, во смисла на форма и должина. Вообичаено носам надградба со варијации на француски маникир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom